Traileren a Trackmania 2: Canyon

A tavalyi E3-on rántotta le a leplet a Ubisoft a Trackmania igazi folytatásáról, miután két éve a fejlesztést végző Nadeot felvásárolták. Most befutott egy teljes értékű előzetes mozgókép a klasszikus Stunts védjegyeit magán viselő Trackmania 2: Canyonból. Júliusban már indul a zárt bétateszt is!
  • Írta: zoenn

Kommentek

#15
Nagyon király lesz!
#14
Fincsí :D
#13
#6: Tudtommal csak a Nations részek voltak ingyen. Bár azokat is meg lehetett venni néhány extráért potom pénzért pl 1-2 ezerért.
#12
hát ez a hír nagyon meglepett! nagy TrackMania fan vagyok, várós!!! :D
#11
Nekem erről a Mashed jutott eszembe, ahhoz is valami hasonló pörgős trailer volt, erre a játékmenet egysíkú és unalmas volt egyedül, haverokkal még elment...
#10
Hát ez ütni fog, ezért még fizetni is érdemes :D
A szerkesztők figyelmébe ajánlom hogy ma megjelent a call of juarez cartelnek a gameplay trailere.
#9
#6 Nem , megkell venni 1x , gondolom nem havi fizetős lesz . Ubisoft nem szokott.
Nagyon várós !!!!!!!!!!!!
#8
tetszetőős! :D
#7
#6: nagyon remélem, tetszett ez az üzletpolitika! :D
#6
vajon ez is ingyenes lesz?
#5
az izetlen osztálytársam talán örül neki !
#4
Hát ez kötelező vétel lesz azt hiszem! A TM United az egyik kedvenc játékom, bármikor ha unatkozok csak előszedem és hónapokra rákattanok, szerintem ez is olyan lesz.
#3
Basszus! Ez nagyon állat game lesz! Rástartolok az már biztos ki kell próbálnom, nekem nagyon bejönnek az ilyenfajta autós cuccok.Valóban érdekesek a pályák, helyenként ez nem állná meg a helyét a valóságban.Ugratsz, repül a járgány...de hová is érkezel? A sötétben való folytatása az útnak nagyon buli,tépsz mint állat.
Jó lesz szerintem, de készitenek FPS-t is-mint SHOOTMANIA - az is érdekel.
#2
A trailer hangulatos, és pörgős, de kb. semmit nem tudtam meg. :D Azt viszont jól láttam, hogy 0:50-nél kitörik a szélvédő? :P
#1
EZ NAGYON NAGYON NAGY GAME LESZ!!!!!
GYERÜNK UBISOFT!!!!