Lelőtték az új Civilization Revolutiont és Pirates 2-t

  • Írta: fojesz
  • 2011. április 28.
  • Gyászhír
Link másolása
Titokban készültek, titokban is váltak meg tőlük. A Firaxis két nagyobb címét is folytatni szerette volna, ám később néhány munkatárs életrajzából derült ki, hogy a projekteket azelőtt lezárták, hogy egyáltalán bemutathatták volna őket. A Revolution és a Pirates! folytatásának lőttek, új játékkal viszont készül a csapat.

Mivel sosem ismertük őket, ezért nem is fáj annyira a dolog, de érdekességképpen muszáj megemlékeznünk róluk. A játékfejlesztők életrajzainak böngészésére gerjedő Superannuation jelentése szerint a Civilization Revolution 2 PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra készült, mígnem 2008-ban Sid Meier és csapata eltemette a projektet - hogy miért, azt nem derült ki.

A méltán népszerű Civilization konzolos mellékágának szánt Revolution remekül sikerült, ráadásul a kiadó is elégedett volt az eladásaival, ezért végképp nem értjük, hogy miért nem születhetett meg az anyag.

Szintén Superannuation-jelentés, hogy a Firaxis egy jövőre megjelenő AAA-s stratégiai játékon is dolgozik, ez szintén PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra készül, ráadásul az Unreal Engine 3 dübörög majd alatta. Jó hír, hogy ezt a projektet látszólag még nem lőtték le, csupán a hivatalos bejelentésre kell várni. Üröm az örömben viszont, hogy nem a Pirates! folytatásáról van szó, mert azt szintén az örök vadászmezőkre küldték virágot szedni. A Pirates! legutóbb 2004-ben kapott egy kiváló remake-et, azóta nem hallottunk a sorozat felől.

A Firaxis legutóbbi játéka a tavaly megjelent Sid Meier's Civilization V volt.

8.
8.
daenath
#7: Dehogy, azta az IQ betyart :D
6.
6.
daenath
#4: Hat teged oda kellene, elnezve az ertelmi szintedett :P
5.
5.
PcSanyko
#4: Pff ezt nem értem....Mért kell ilyen IQ Betyár embereknek kommentelni?
4.
4.
sata150
#2: hova toltad ki? a ganédombra
2.
2.
daenath
Kar hogy nem lesz Pirates 2, a multheten toltam ki, orultem volna egy jo kis kalozos jateknak, foleg hogy nem duskalunk minosegi kalozjatekokban. de jo hir hogy keszul valami strategia a konyhaban, kivancsian varom majd a hireket.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...