Új előzetessel tért vissza a Driver: San Francisco

  • Írta: dante92
  • 2011. április 29.
  • Videó
Link másolása
A Driver legújabb részéről már rég hallottunk valamit, most azonban a Ubisoft kiadott egy elég ütős kis trailert belőle. Tanner újra a Shelby GT500 volánja mögé pattan, és nyakába veszi San Francisco-t, hogy megszorongassa Jericho tökét. Szeptemberen jön a játék, mondtuk már?

Jelentős változások lesznek ebben a részben, például maga a TPS rész is kimarad: ami nem megy, azt nem kell erőltetni, tartja a mondás, s mivel ez a rész sem a Driv3rben, sem pedig a Parallel Linesban nem volt élvezetes, itt ezt a lehetőséget teljesen kiherélik. Újdonság lesz, hogy egy pillanat erejéig át tudunk pattanni az előttünk tötyögő járművekbe, és azok felett vehetjük át az irányítást, szabad utat nyitva a sofőrünknek.

A főszereplő újfent Tanner lesz, aki mindent megtesz, hogy elkapja Jerichot a gyönyörű San Francisco utcáin. A játék végleges megjelenési dátumot is kapott, az amerikaiak augusztus 30-án, mi pedig szeptember 2-án vehetjük le a boltok polcairól a játék PC-s, PS3-as vagy Xbox 360-as változatát.

24.
24.
dante92
#19: A kocsit nem én írta!!!
23.
23.
NereusLaceee
Húúú ez a Shelby 500 nekem is fájt :)
22.
22.
Quent1n
#21: Mo.-n nem nagyon van olyan gamer oldal ahol olvasói "bejelentés" után kijavítanak bármit max nagyon ritkán. A: vagy figyelmen kívül hagyják B: leoltanak. Pedig csak annyi kéne, hogy kösz, javítva. Nem szarnak ránk, csak ilyen a büszkeség. Én már megszoktam. Régebben sokat írtam, hogy mi a rossz helyesírásilag, ma már nem izgat. Aki nem tud helyesen írni vagy hülyeséget ír/tesz ki egy ilyen színvonalú online lapra azzal magát égeti. A felhasználók 90%át meg úgyse izgatja. Igénytelenség, ez van. Korrektor az meg nincs. Tartalmilag meg ez egy jó hír szerintem.

Az autótípus egy elég szép mellélövés.
"itt ezt a lehetőséget teljesen kiherélik" ->értelmetlen.

De tökmindegy. A lényeg, hogy a játék jónak ígérkezik, ilyen is kell a piacra.
21.
21.
lackosor6
Háhhááá GT500 mi?? Akkor már mindjárt opel corsa...:P
Jójó csak szemétkedek nem lehet mindenki autóbuzi! De legalább javítanád ki a hibát a bevezetőben!

Szartok Ti magasról Ránk Kedves GK-os Társaság!
20.
20.
keiji maeda
nekem az az érzésem hogy hamar unalmassá válna részemről a játék mert van egy sejtésem hogy a játék 80% arról fog szólni hogy vándorolj át kocsikba és ugy üldözz vagy menekülj , deh attól még kiváncsi leszek rá
19.
19.
.LnB
#10: Ja szakértő a hír írója :D:D
18.
18.
shatterhand
sajnálom ezerrel a reflectiont
csináltak két istenjátékot (driver1-2), erre a generációváltást meg elbaltázták
na azóta vergődnek és sehogyse jön össze nekik ihlet
17.
17.
Mortis
Kicsit sajnálom a TPS részt, mert ha normálisan kiviteleznék, akkor marha nagyot adna az összképhez. Egyébként nem rossz, de nem is nőtt meg a szívdobbanásaim száma a videó alatt.
16.
16.
Pazzi
#6: mi a szám alatta nekem is tetszik :D
15.
15.
hakydakillah
8. akkor én melléd állok, és engem is megdobállhatnak :-) Wheelman-t én is imádtam, és nagyon egyszerű az ok – az ilyen autós-akciós-lövöldözős játékokból alig van kínálat a piacon…
14.
14.
dzsiádzsó
#13: Nem volt rossz, de a GTA-hoz több köze volt mint a Driverhez, plussz a 3 után mindenki szkeptikusan állt hozzá, és le akarták húzni minden áron!

A5 ledsorral azért befigyel 1:07-nél, az a legszebb hogy ez a játék 2011ben is hoz valami hangulatot abból amit eddig 70-es évekbeli üldözésnél lehetett csak érezni. Az nagy dolog lenne ha jelenidőbe helyeznék át valahogy azt a hangulatot, lehet sikerül!
13.
13.
#12: hé a driver PL szerintem nagyon is jó! Főleg a történet + a megvalósítás nekem valahogy tetszett
12.
12.
dzsiádzsó
Húú ez nagyon bejön :)
Hatalmas Driver 2 fan voltam, mai napig valami HD reborn jöhetne.

Viszont nem tudok elmenni szó nélkül a hülye lélekvándorlós kocsi váltás, és a piros csíkot húz maga után a rossz fiú kocsija ötletek mellett.
Driver 1 odabsz, Driver 2 istenkirály büntetős, Driv3r legalább a feeling megvan, Driver PL a nem várt GTA, és mozt ez vajon ???
Vannak kétségeim, de lehet összejön, nagyon sok interjúban beszélgetnek arról mennyi időt játszottak a driver1-el, és hogy gyökerek meg stb.
11.
11.
#10: jaja nekem jobban be is jön mint a shelby, egyik kedvenc verdám
10.
10.
SamS
Ennek a kocsinak köze nincs a Shelby gt 500-hoz. ez egy 1970-es Dodge Challenger
9.
9.
gucho
8.
8.
tjames
Kövezzetek meg, de nekem ez NAGYON bejön!
Igaz nekem a Wheelman is bejött... De én szeretem az ilyen árkád üldözősdiket.
7.
7.
Cooper911
Érdekes lesz. Főleg azzal a lélekvándorlós ötlettel.
A Driver 1-et végigtoltam, az nagyon hangulatos volt.
6.
6.
giga321
Amióta megnéztem a trailert és ami megy alatta zene azóta azt hallgatom :D
5.
5.
Macifasz
Az előző két rész borzalmasan szar lett, remélem, ez már méltó lesz az első rész nevéhez.
3.
3.
KenyeresB
A trailer meggyőző. Egy próbát biztos megér. A Driver 3-ban anno sajnos nagyot csalódtam, remélem azóta már kiküszöböltek jósok hibát.
2.
2.
venoom
Driver 1 nagyon jo volt a tobbi részt nembirtam, erre kiváncsi vagyok föleg hogy kivették tps-részt bellöle mert az nagyon rondán festett
1.
1.
giga321
Lehet kipróbálom bár egy Driver résszel sem játszottam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...