Videón a törölt Sonic Extreme

Ha egy jól menő frencsájzból megannyi mellékágat szeretne kicsikarni a kiadó, akkor arról Sonic barátunk hosszasan tudna mesélni. Szerencsére nem minden ötlet lát napvilágot, sündisznónk például még az előző generációban kapott volna egy extrém sportokra kihegyezett játékot. Nem így lett.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#7
hát ez elég nyögvenyelős...
#6
Örüljünk együtt, hogy ez kimaradt! :) Valóban a két dimenzió áll a legszebben kék barátunknak.
#5
Yagami Light: Ott a Trine is mint jó példa. Hasonló kialakításba simán lehetne remake-elni a Prince of Presiát, Another World-öt, Blackthrone-t, Flashback-et stb.
#4
#2: egyet értek. Sonic nem érzi jól magát 3D-ben, Szíve szerint visszarohanna a 2D-s világba, de a fejlesztők gátat szabtak neki...
#3
#2: A Sonic Generationsban majd lesznek 2 D-s részek is. A látvány az 3 D-s lesz persze de amúgy oldalnézetes ugrabugra lesz. Sajnos a játékban a modern változata is helyet kap majd, amikor Sonic hátát figyelhetjük és száguldhatunk mint a gép. Nem mondom, hogy rossz, de végre jó lenne, ha teljes egészében csinálnának egy oldalnézetes klasszikus stílusú Sonicot is. A Graf 3 D-s lenne és nagyon szép csak oldalnézetes lenne a játék. Úgy mint a Super Street Fighter IV-ben és ebben a legújabb Mortal Kombatban is.
#2
Vissza kellene térni a 2D-s vonalhoz! Bizony én nem a karaktert szerettem meg (jó, persze azt is), hanem a játékmenetet. Ezek az új 3D-s vackok pedig már nem tudják hozni a régi fílinget. :P
#1
Tony Hawk tüskésen? elég sz@r