Éppen befért a hazai legjobbak közé a Portal 2

Az összesített toplista tizedik helyén nyitott, ezzel éppen befért az élbolyba a Portal második része. A Valve remekművét látszólag nem csak a kritikusok, hanem a játékosok is komálják: ráadásul az eladásokat még nem is a számítógépes, hanem a konzolos változatok húzták.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#26
BFBC2 úgy látszik jól megy PC-n
No meg LEGO is nagyon megy
#25
#24: Egyetértek. Tuti, hogy csak a bolti vásárlások vannak benne. Én is Steam-en vettem meg a Portal 2-t.
#24
ez vicc??? a steam-es vásárlások fogadok nincsenek benne mert akkor biztos hogy első lenne mert az összes ismerősöm steam-en vette meg olcsobban ...
#22
Én meg kíváncsi lennék egy olyan listára is, ami azt mutatja hányan töltötték le és egységnyi idő alatt hányszor játszották végig! Mert egy ilyen játékot, mint a portal 2 legyen bármilyen jó, személy szerint nem venném meg! Lehet, hogy ebből a szempontból és vevőelégedettségből magasan verné a jelenlegi listát! És csak nekem szúr szemet, hogy az ilyen listákon hajlamosak vagyunk egy játékot a legjobbnak titulálni pusztán azért, mert csomóan megvették?? És utólag hányan bánják meg?? Az más kérdés...
#19
#15: Ez igaz sajnos! Sokan csak letöltik , és rámondják hogy szar,vagyhogy nekik minden ment elsőre .
Nekem 9órát írt steam- + online coop még nincsbenne ,mert sajnos nincsidőm most rá . Kellett pár helyen gondolkodni azért ,de ha elkaptad a ritmust ,akkor egypár kamra igen könnyen ment.
#16
Jé, a CoD eltűnt az összesítettről :D
#15
#14: Ez azért van így, mert te bevallod, hogy igenis kellet gondolkodni egyes részeknél, de az igazi Janik amint beléptek a szobába már tudták, hogyan kell kimenni...
A másik féle aki mondja:"hát én kb 4-5 óra alatt kijátszottam azok azok a törtes kutya akit ott ült a gép előtt vagy 10 órát és hihetetlen jó időérzéküknek köszönhetően besaccolták 5 órára a gémet. Ellentétben azzal aki megvette és miután kijátszotta, ránézett a számlálóra és tudta mennyit játszott.
#14
#5: "A portal2 is ott van ahová való, rövid és könnyű!"

Azt írták, hogy ez a 2. része még nehezebb és hosszabb lesz mint az első. Ha ez könnyű és rövid, akkor az első már milyen? Én az 1-et nem ismerem csak ezt az újabbat de ezen egy párszor igen csak el kellett gondolkodnom mire rájöttem, hogy mit kell csinálni. Én könnyűnek egyáltalán nem mondanám a játékot.
#12
na ne mondjátok már hogy a Halo Wars előbb van mint a Reach (vagyis hát az még csak fent sincs a listán!). nem azért mondom, a Wars is egy jó játék de nem hiszem el hogy többen veszik mint a Reach-et.
#11
Ebben gondolom nincs benne a digitális eladások, mert én pl. Steamen vettem meg a Portal 2-t.
#10
Azért elég gáz, hogy a Portal 2 PC-nél be sem jutott az első 10-be...

Az összesített listán való szereplése viszont várható volt. Azért ez csak egy logikai játék és a gamerek jelentős hányada gondolkodni még, mindig nem nagyon szeret. :D
#9
vegre alan wake :D nem ertem mi tortent, de orulok, mert igen csak sz@r eladasokat produkalt. vegye csak a nep, mert egy hogy megerdemli, ketto pedig, hogy akkor lehet h lesz folytatas.
#8
fojeszModerátor
#7: "na igen, a Crysis2 még az első rész sikeréből él"

ez így, ebben a formában nem igaz.