Beszáll a filmiparba a Ubisoft

  • Írta: zoenn
  • 2011. május 3.
  • Hír
Link másolása
Habár a tavalyi Prince of Persia film nem győzött meg minket egyöntetűen arról, hogy a játékból készült filmek többek egyszerű popcorn-moziknál, a francia kiadó mégis saját filmstúdiót hozott létre Ubisoft Motion Pictures néven. Feladata pedig nem lesz más, mint sztori-vezérelt frencsájzaiból filmeket készíteni.

Jake Gyllenhaal szépen kigyúrta magát a Prince of Persia filmben, mely minden bárgyúsága ellenére elég szépen tejelt, úgy látszik, a játék kiadója megirigyelte a hollywoodiak sikerét, és szerintük maguk is tető alá hozhatnának hasonló produkciókat sikeres játékaikból a jövőben. Az elhatározást tett követte a Variety magazin szerint. Ennek értelmében párizsi székhellyel létrejött a Ubisoft Motion Picture, melynek egyöntetű célja az, hogy filmadaptációkat készítsen a cég sikeres videojátékaiból.

A stúdió élén a korábbi Europacorp vezérigazgatója, Jean-Julien Baronne csücsül. Formálisan még egyetlen készülő filmet sem jelentettek be, de nem lennénk meglepve, ha egy újabb Prince of Persia mozi alapjait fektetnék le, esetleg házon belül folytatnák az Assassins Creed Lineage-et, sőt Sam Fisher karatere is adja magát egy akciódús kémfilm keretein belül. Reméljük, hogy a költségvetés is tükrözi majd a Ubisoft ambiciózus terveit.

24.
24.
dudeface
Szerintem vannak olyan jók a játékaik, hogy adaptálják a legjobbakat.
23.
23.
Tacskoexe
Nekem bejött a Prince of Persia film. Nem tudom jó ötlet-e minden franchise-ból filmet csinálni... De ez úgyis kiderül.
22.
22.
rossitibi
#20: Egyetértek! Szerintem sem volt rossz! És én is várom az Assassin!s Creed filmet! :)
Nyomasd csak ubisoft!!! :)
21.
21.
adikas
Na egy jó AC filmre nagyon vevő lennék.
20.
20.
amd33
Szerintem a prince of persia nem volt egy rosz film nekem vissza adta egy kicsit a gamet tetszett!
19.
19.
Érdekes, pont mostanában gondolkoztam el, hogyan lehetne jól megcsinálni egy AC filmet. Ha lesz is belőle egyáltalán valami, remélem nem rontják el. Bár egy Lineage után nem hinném, hogy rossz lesz.
18.
18.
dean winchester
14.
14.
randall13
#11: Megint bízzák másra, hogy aztán megint kapjunk egy szart.

Én egy legalább 6 részes Mass Effect filmet várok már.
12.
12.
szogyenyi
Akkor ez azt jelenti, hogy végre kapunk egy normális SC, POP, AC, vagy R6 filmet? Végre, hogy valakinek megjött már az esze!
11.
11.
Mortis
Rayman? Valaki? :D
Egyébként furcsa lépés, azok után, hogy a játékok már többe is kerülnek és sokszor többet is hoznak, mint az adaptációk. Megbánja ezt még az Ubi. Inkább bíznák ezt valami megbízható külsős stúdióra.
10.
10.
StreetRacer
Én leginkább egy Assassin's Creed filmnek örülnék!
9.
9.
felegyi
Assassins Creed mozifilm berendelve, egy film ami összefogja a történetet... az eddigi rövidfilmek sem voltak rosszak, de tudnak ők sokkal durvábbat is!
8.
8.
Inkább a Bethesda álljon/üljön neki a Fallout 3 megfilmesítésének... (jó, hangulatában készült mostanság egy "hasonló" a The Book of Eli, de egy valóban a játékra épülő film kellene, de NAGYON) úgyis ismét nagyon megindultak a posztapokaliptikus filmek gyártásai és nem a szerintem sz.r 2012 - re és társaira gondolok, hanem a feljebb említett "Eli könyve" mellett "Az Út" és hasonló számomra igazán kellemes alkotásokra... Támadjon fel Mad Mex, jehhh... :)
7.
7.
LtGlove
Én a Blizzardtól várnám ugyanezt...
6.
6.
adriano28
hát ha az assassins creedet fogják meg filmesíteni akkor inkább ne, de legalább megérteném a storyt mert még mindig nem nagyon vágom mostan a dolgokat :D
5.
5.
Split
És miről fognak filmezni? Egész estés családi mozi, a nyulakkal? :S
4.
4.
Game Fan
ez most valami vicc? Komolyan megmosolyogtam :D
3.
3.
Sarkadi
Splinter Cell moviera én is vevő lennék,no meg a Rainbow Six-ből is kilehetne hozni egy pörgős akció filmet.A PoP-al meg nem volt semmi bajom,nem is számitottam többre.
2.
2.
gamerplayer
Remélem minőségi mozifilmeket dobállnak majd ki, és akár új címeket is kezdhetnének, amiket aztán játékként is elkészítenének. ;)
1.
1.
Dresa
Beyond Good and Evil film kéne... bár ott a játék sem tejelt valami jól, de egy kis költségvetésű produkcio beleférne XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...