Beszáll a filmiparba a Ubisoft

Habár a tavalyi Prince of Persia film nem győzött meg minket egyöntetűen arról, hogy a játékból készült filmek többek egyszerű popcorn-moziknál, a francia kiadó mégis saját filmstúdiót hozott létre Ubisoft Motion Pictures néven. Feladata pedig nem lesz más, mint sztori-vezérelt frencsájzaiból filmeket készíteni.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#25
AC filmet !!!
#24
Szerintem vannak olyan jók a játékaik, hogy adaptálják a legjobbakat.
#23
Nekem bejött a Prince of Persia film. Nem tudom jó ötlet-e minden franchise-ból filmet csinálni... De ez úgyis kiderül.
#22
#20: Egyetértek! Szerintem sem volt rossz! És én is várom az Assassin!s Creed filmet! :)
Nyomasd csak ubisoft!!! :)
#21
Na egy jó AC filmre nagyon vevő lennék.
#20
Szerintem a prince of persia nem volt egy rosz film nekem vissza adta egy kicsit a gamet tetszett!
#19
Törölt felhasználó
Érdekes, pont mostanában gondolkoztam el, hogyan lehetne jól megcsinálni egy AC filmet. Ha lesz is belőle egyáltalán valami, remélem nem rontják el. Bár egy Lineage után nem hinném, hogy rossz lesz.
#18
#4: jó is lenne ...
#17
Törölt felhasználó
#16: teljesen egyetértek Veled, a Kocka a minimális díszleteivel még ma is megállja a helyét, mert elviszi a hátán a hangulat és a sztori (nem is akárhogy) a látványos akciójelenetek nélkül is...
#14
#11: Megint bízzák másra, hogy aztán megint kapjunk egy szart.

Én egy legalább 6 részes Mass Effect filmet várok már.
#13
Még akkár jó ió is kisőlhet, hogy házon belől maradnak a filmesítések . Miért???? Ottvan a Marvel kiadó , ami stúdiót indított filmjei számára. S elindult a gépeszet, kedvező fogatatásban részesőltek .Elég csak a Iron man 1-2, hulk , most a thor , sikereire gondolni . S további megfilmesítések várhatóak . Tehát nem reménytelen a válalkozás.
#12
Akkor ez azt jelenti, hogy végre kapunk egy normális SC, POP, AC, vagy R6 filmet? Végre, hogy valakinek megjött már az esze!
#11
Rayman? Valaki? :D
Egyébként furcsa lépés, azok után, hogy a játékok már többe is kerülnek és sokszor többet is hoznak, mint az adaptációk. Megbánja ezt még az Ubi. Inkább bíznák ezt valami megbízható külsős stúdióra.
#10
Én leginkább egy Assassin's Creed filmnek örülnék!
#9
felegyiModerátor
Assassins Creed mozifilm berendelve, egy film ami összefogja a történetet... az eddigi rövidfilmek sem voltak rosszak, de tudnak ők sokkal durvábbat is!
#8
Törölt felhasználó
Inkább a Bethesda álljon/üljön neki a Fallout 3 megfilmesítésének... (jó, hangulatában készült mostanság egy "hasonló" a The Book of Eli, de egy valóban a játékra épülő film kellene, de NAGYON) úgyis ismét nagyon megindultak a posztapokaliptikus filmek gyártásai és nem a szerintem sz.r 2012 - re és társaira gondolok, hanem a feljebb említett "Eli könyve" mellett "Az Út" és hasonló számomra igazán kellemes alkotásokra... Támadjon fel Mad Mex, jehhh... :)
#7
Én a Blizzardtól várnám ugyanezt...
#6
hát ha az assassins creedet fogják meg filmesíteni akkor inkább ne, de legalább megérteném a storyt mert még mindig nem nagyon vágom mostan a dolgokat :D