Megtámadták a Sony Online-t is, 24 millió érintett

Nagyon úgy tűnt, hogy helyreáll a rend a PlayStation Network körül, elsőként a japán szerverek indultak újra, mikor kiderült, hogy a Sony Online Entertainmentet is támadás érte: 24.6 millió hozzáférés vált a hackerek martalékává. Az érintettek kártérítést kapnak.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#155
shatterhand még mindig nem vágod hogy nem az tesz téged gamere hogy eredeti a jatekod hanem inkább hogy hogyan jáccol vele és egy szoval nem mondtam hogy hülyék akik eredetiben veszik meg
#154
#152: azt értsd meg, ha pistike leszed 100-200 játékot akkor ne menőzzön vele,hogy ő a gamer ,a fizetős meg hülye
nem szégyen a warez, meg nem is büszkeség, csak nem kell vele feljebb emelnie magát ,hogy ott az igazság
#153
#152: Én is jártam suliba mind jártunk. Az alapelvet értsd meg. Tökmindegy mennyi pénzed van a lopás az lopás. Az a gond, hogy mindig idejönnek páran és "halálig" védik a warezt, holott nincs rajta mit védeni. Egyszerűen csöndbe kell maradni és elő se jön a téma. A pénzt lehet megfontoltan okosan költeni még a szar játékokra is.

"egynap felkelsz hogy uj de jó lenne ujra kijáccani azt a jatekot akk meg nincs meg neked és meg kel szerezned valahonnan " Ezt úgy hívják függőség. Önuralommal, szabad levegővel és más elfoglaltsággal könnyedén legyőzhető. Komolyan.
#152
shatterhand de a gond az hogy én és elég sok másik ember még suliba járok és nem dolgozok még és akk most azt mondod hogy nem számit gamernek az aki nem eredetiben tolja ha ember nem dolgozik akkor meg csak 1 féle képen tud sok játékot szerezni ha pénzes család nem vok csoró de van 2 tesóm és annyi pénz nincs mindenki kapjon 100 eredeti jatekot a cserélgetésel meg az a baj hogy ha eladsz vami oat és egynap felkelsz hogy uj de jó lenne ujra kijáccani azt a jatekot akk meg nincs meg neked és meg kel szerezned valahonnan 143 az a baj a gameplayel meg ienekkel hogy elveszi a meglepetés erejét és ugy nem oan élvezetes
#151
#142: kapnál 20ezret,hogy vegyél belőle játékot
fogadjunk,hogy alaposan körülnézel mit is veszel belőle és tuti,hogy nem nyúlsz mellé
#150
#130: pont emiatt (van 115 játékod abból 10 tetszik, párat meg 1szer viszel végig) nem kell felszoroznod a játékok árát több százezerre
Én ugyanott tartok ahol te: van kb 10 játék amit értékelek. Volt vagy 20-30 amit 1 végigvitel után eladtam és abból vettem a következőt (2-3ezret csak hozzá lehet tenni még csóró létemre is...mert az vagyok és nem gazdag gyerek). És van vagy 100 olyan játék a "piacon" amiről a hülye is tudja, hogy kár érte fizetni. Csak én azt meg se veszem.
A 10 játékom meg szintén nem ér 130ezret mert, abból most per pillanat 3 darab van a polcomon. AMint megunom egyből adom el.
Nem kell ide jól fizető állás se. Havi 5ezret engedek meg szórakozásnak magamnak és megoldható a dolog. Csak körül kell nézni meg meg kell gondolni mire költöm a pénzt. pl: eleve nem veszek erősen rétegjátékot premier árba. Vagy Fifát hosszabb távra
#149
A Japán ps oldalon amit google fordítóval oldok meg,azt írja 2011.05.03 azaz tegnap,hogy valami útmutató szerűt tettek fel tegnap gondolom hogy mit csinálj a jelszóval stb,oszt 3.61-es fríssítést kapunk hamarosan,a többiről néma csönd vagy éppen csak az megint h.(hamarosan) MAGYARUL SEMMI!!
#148
#147: Én is 1 ilyet tudnék elfogadni, csak mondjanak már valamit.
#147
Törölt felhasználó
#145: Közben én is kérdeztem már párszor, de senki sem tudja.

A Black Ops fórumon meg össze-vissza kamuznak, hogy hol megy Ausztráliában, hol nem megy...a hivatalos oldalon meg síri csönd. Ez amúgy elég idegesítő, mert annyit csak kiírhatna a Sony hogy "a tervezett időpont:". Most ennyire nem tudják? Mondják akkor hogy még 1 hét és oké, elfogadva, de ez gáz, hogy napok óta semmi.
#146
#145: Soha
#145
Senki nem hallotta, hogy mikor indulnak akkor újra a szerverek?
#144
Ez jó addig csönd van míg nem ír valaki,aztán végre!! És lehet marni újból és újból! Ne gyilkoljátok már egymást mint az oviban de tényleg! Rossz olvasni,tudom akkor ne olvassam,de hát a hír érdekelne hátha van fejlemény! De nincs szóval lehet tépni egymást! : (
#143
#142 Én nem teaserek alapján vásárolok sok emberrel ellentétben, megtanultam PS2-es időszakomban, hogy részletesebben utána kell járni egy gameknek.
Pl megvárom a gameplay videokat, rengeteg tesztet olvasok a kiszemelt játékokrol.Ez a titka és akkor nem kell attol félni, hogy rosszba fektet bele az ember
#141
Rengeteg Xbox-os és PC-s veszekedik itt egymással, holott ez egy Playstationosoknak szoló hír.Nekem huszonakárhány játékom van eredetiben PS3-ra, de inkább erre költöm a pénzem, mint a cigire, vagy egyéb hülyeségekre.
Ez a véleményem az egészről...
#139
Törölt felhasználó
Én értelek titeket, nekem jelenleg ps3-ra van Black Ops meg Aliens vs Predator eredetiben, ennyi, ez a kettő, mindig eladom/cserélem, ha jön olyan ami tetszik. PC-n régebben kicsit más volt, mert évekig toltam egy-egy eredetivel, ott nem cserélgettem. De azt nem értem miért kéne mindent megvenni? Úgy írjátok mintha kötelező lenne. Miért kéne 70-et megvenni? Ez ilyen elvonási tünet?
"Úristen, muszáj letöltenem! Jaj, ez se jó, nem baj van egy új MUSZÁÁÁJ leszednem áááá"

Ezt kéne megértenem, tudom, de biztos életkoromból is adódik, hogy ennyire azért nem zakkanok meg. Most per pillanat a két játékom mellett kinéztem a Space Marine-t augusztsra...meg várom az MW3-at, de az cseréli a Black Opsot majd :D Plusz közben ami megtetszik, talán DNF vagy Red Faction: Armageddon...azért ez nem összeg, értitek? Ha magamat nézem, akkor egyáltalán nem gáz az ára, mert azt akarom, hogy elidőzzek vele, élvezzem.
#138
#136: én is így vagyok.... alig toltam eddig ki gameket...boxon másfél év alatt max 15öt...a többibe beleunok,v nem tetszik.
#137
amugy mielött elitéltek másolt xbox jatekokért ha teccik nagyon egy jatek xbox on akkor megveszem eredetiben csak nem xboxra hanem pc re
#136
grindcore xboxra 115 másolt játékom van abbol 10 et szeretek 30-40 jó volt 1x kijáccani a többi meg csalodás volt mert jol megcsinálták a trailert és azt hittem hogy jó a játék ha most kifizettem volna a kb 70 játékra a pénzt ami csalodás hát 70szorozva 10vagy15 ezerrel mert azért nem várnék 1 évig mig lemegy az ára az ugy elég csunya összeg lenne