Mortal Kombat: Legacy - itt a negyedik rész

Mint minden hét elején, most is egy újabb Mortal Kombat: Legacy részt töltöttek fel a netre. Míg eddig a földi harcosoké volt a főszerep, addig most a Külső Világ karakterei kerülnek előtérbe. A nem hétköznapi, élő és animált stílus keverékeként készült epizódban Kitana és Mileena kapja a főszerepet.
  • Írta: Harkat

Kommentek

#14
Nekem ez a rész tetszett a legjobban. Az animációs rész jó ötlet, nem túl drága és elég jó lehet a filmhez varrni, valamint egyedi hangulatot ad. A régi filmekben is majd ilyen szintű CGI hatású volt a látvány. A szereplők is jók, bár Shang Tsung kicsit túl alacsony, habár a játékban se volt nagy darab. Shao Kahn-t játszó színész meg ezerszer jobb, mint a MKII-beli nagydarab kopasz mamlasz (meg a kis Dzsinkisz-Kán apja...). Syndel viszont túl... jónak hatott a játékbeli misztikus boszorka-szerű ribanctól. A hangulat jó és végre van egy kis fantasy stílus, én eddig azt hittem ilyenről még csak szó se lesz a sorozatban. Barakával nem tudom mi a baj. Van integrált kardja és randa mészáros. Bár én csak a SEGa-s MK 1-2-3 és Ultimate játékokat ismerem.
#13
nekem tetszett ez a rész...az anime-s résszel is elégedett voltam...Baraka télleg gáz, de hát most ez van...én várom a következő részt...
#12
megbetegedett a maszk mester :D és jött egy beugró a gyűrűk ura stábjából
#11
Eddig talán még ennek a résznek volt a legjobb a hangulata. Habár azt nem igazán értem hogy a bemutatóban szereplő Barakából hogyan lett egy Móriai Orc :o)
#10
csak az amit írtatok ... a tarkatanok egyszerű gyűrűk urás orkok, shao khan meg ... pff lehetett volna nagyobb darab, meg a koponya sisakot is lehagyták róla :'(
#9
Hát azért ennyire nem kéne kiakadni a dolgokon. Ez még csak a 4. rész és csak a szereplők bemutatása. A Tarkatan fajt tényleg egy kicsit érdekes de miért várja el mindenki egy online sorozattól hogy minden az eredeti MK-ra hasonlítson. Nekem tetszett mikor Mileena szája csecsemőként szétvált és ez az interaktív képregény is bejött. Egy hatalmas gondom van ki a 3-----D az a csaj aki narrál. Hát az valami félelmetes hogy valaki így adjon elő egy ilyen storyt. Jah és akinek meg tetszettek a régi filmek (amiket én is szeretek)... hát azért abba is volt kuncogni való. Tudom hogy régi a film szóval ez az ellenérv nem érdekel :D.
#8
#5: Ez a Baraka inkabb valami statiszta lehet a Lord of the Rings-bol. Ez az MK sorozat csak szegyent hoz a jatekra. Hat ez nalam mar egy nagy 0.
#7
#5: nekem se tetszik ahogy a tarkatan fajt megcsinálták :(
#6
Engem sokkal jobban zavart Shao Kahn. Túl emberi. Semmi hatalmas vagy tekintélyt parancsoló nincs a megjelenésében.
#5
Istenem, Baraka hogy néz ki? Mi ez? Mint egy elbaszott Gyűrűk Ura szökevény ork.
#4
#1: az "anime" amit lattal koltsegek miatt lett beteve....negyed annyiba kerult lerajzolni, mint megcsinalni a diszletet meg a tobbi.. es sztem annyira nem lett gaz, mert h nem anime egyaltalan. am az elso 2 resz valoban fenyevekkel jobb volt.
#3
A régi MK 1-2-n még moziban voltam jó régen.De szerintem nem olyan gáz ez a sorozat nekem tetszett ezaz anime rész.Azért mert valami nem hasonlít az elődökhoz és eltér+újabb még nem feltétlen rossz szerintem.Én várok még a "bírálattal".Nekem bejön...másabb ez tény de sztem nem rossz.
#2
Ne haragudjatok, de ez a film egy sokadrangu sz@r! Én nagyon szeretem a Mortal Kombatot, de ez kb a Xena sorozatra hasonlít ( pff ). Aki nem ismeri a MK-ot és látja ezt a sorozatot, az meg sem akarja tapasztalni szerintem, hogy milyen jó is az eredeti. Csináltak volna inkább egy hi-tech animációs sorozatot, az többet ért volna...
#1
Szerintem elég rossz ötlet volt ilyen animével keverni. Nekem az első két rész jött be nagyon, ez meg a harmadik elég tré.
De ocsmány Baraka :D. Hol hagyta azt a nagy ronda fogát :D?