APB Reloaded - május 18-án indul a nyílt béta

A fejlesztés vezetője, Bjorn Könyv-Larsson a minap az APB hivatalos blogjában megerősítette a mindenki számára elérhető bétateszt időpontját. A legfontosabb adalék az új skill-rendszer, és a fizetős konstrukciókban gondolkodók számára már csaknem minden lehetőség beépítésre kerül.

A nyílt béta tehát május 18-án veszi kezdetét, célszerű már a GamersFirst honlapján korábban regisztrálni az eseményre, elkerülve azt, hogy az első napi rohamban összeomoljanak a szerverek - ilyen optimisták lennének a fejlesztők?

Az All Points Bulletint teljes egészében újragondolták a GamersFirstnél, elkerülve a számos bugot, amit még tavaly, az alapjáték debütálásánál benne hagytak a játékban - többek között ez is hozzájárult ahhoz, hogy talán minden idők leggyorsabban dugába dőlő MMO-jával volt dolgunk akkor. Az ötletben viszont több lehetőség is rejlett, így a cég felkarolta a projektet, és leporolta azt, ennek okán a hónap végén már mi is tehetünk vele egy próbát.

Több száz ilyen-olyan testreszabási lehetőség épült a játékba, melyek nagy részét csupán a prémium előfizetéssel rendelkezők tehetik magukévá. A béta arra is jó, hogy akik ingyenes modellre rendezkedtek be, számos - a végleges játékban fizetős - extrát próbáljanak ki. Nem fordulhat elő az, hogy a zárt bétában résztvevők túlzottan is erősek legyenek, miután a nagytöbbség is rávetődik az APB: Reloadedre, hiszen mindenki egyenlően indul majd.

Aki sima PvP-re, netán csapatalapú bandázásra vágyik hamisítatlan GTA-stílusban, fokozatosan kiismerheti a játékot. Mi ott leszünk!

8 komment - szólj hozzá!