A Valve kitart a single player mellett

Gabe Newell megcáfolta azokat a korábban felvetett híreszteléseket, miszerint a Portal 2 volt a cég utolsó, kimondottan az egyjátékos élményekre koncentráló játéka. Sok rajongó szívéről most nagy kő esett re, hiszen a washingtoni stúdiótól továbbra is várható masszív narratívával megáldott fejlesztés.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#22
#18 Én ezt javítanám ott hogy:
Pap: "Chell, kitart Gorden Freeman mellett jóban és rosszban?"
Chell: *jump*
Pap:"Tudod mit? Ez megteszi... ezennel..."
#21
#20: Akkor neked nagy mákod van :D
#20
#19: Én nem ismerek más SP-t a Single Playeren és a South Parkon kívül ^^. Na meg a videofelvételnél lévő SP módon kívül. :)
#19
#17: Nem szeretjük SP-t. :D
#18
Rájöttem! Half-Life 2 Episode 3 akkor játszódik majd amikor a Portal 2. Freeman összejön Chell-el, végül összeházasodnak.
Esküvő valahogy így lesz majd:
Pap: "Gorden Freeman, kitart Chell mellett jóban és rosszban?"
Freeman: ...
Pap: "Chell, kitart Gorden Freeman mellett jóban és rosszban?"
Chell: ...
Pap: "Ezennel házastársak!"
#17
Azt mondja, hogy kitart a SP mellett de inkább mutassa. EP3 már bőven késésben van, aztán a Portalon kívül más SP-jük nem is nagyon van. A súlyáról meg annyit, hogy sose értettem, hogy akinek ennyi pénze van miért ilyen igénytelen. Ld. Mádl Ferenc fogait akár most hirtelen. Fura népség vagyunk. :)
#15
felegyiModerátor
#10: Az ott 2 kurva ... nem a 150 kilójáért szeretik a picsáhhh-k!

Szerintem egy jó Single játék többet ér mint egy jó MP-es game, legalább valami maradandót is hagy az emberben!
#14
A jobb oldali csaj még villant is egyet. :D
#12
Hát igen, a programozás ilyen bulákat is szerezhet neked.
#11
Remélem tudjátok mit jelent ez! Left 4 Dead 3!!

*megy és megsiratja a HL3-at*
#10
#4: LOL ! XD Amugy tenyleg ki az a 2 durva lany a kepen ? XD A 2 hugicaja a soroshasunak ? XD Vmi jobb kep mar nem volt ehhez a cikkhez ? ^^
#9
Bizony egy Half Life 3 jol jonne mar toluk. Egyjatekos mod, azaz a sztori mod pedig ha ki lenne egesziteve a co-op lehetosegevel a jovoben tobb jatekban is, h haverral is lehessen tolni, megint 1 jo dolog lenne. Megfelelo koritessel, sztorival es karakterekkel, meg miegymassal persze. ^^ :-)
#8
Osztom az előttem szólók véleményét! Episode 3-at! Szerintem a Portal 2 grafikája tökéletes lenne egy Ep.3-hoz,én tökéletesen megelégednék vele. Az Ep. 2 olyan idegesítően ért véget :(
#7
és DOG a legjobban!
#6
Lehet h én vagyok ilyen beteg de szerintem 1 jó single player story olyan mint egy jó könyv és örülök h nem lesz a single playereknek vége, föleg a valve részéről, mert nagyon hiányoznána Gordon, Alyx és Chell is.
#5
Nyilván a sok játékos felhördülése miatt ezt muszáj volt lenyilatkozni, de remélem ennek a nyilatkozatnak magasabb a valóságtartalma mint a post elején említettnek.
#4
Ha a csajok lebuknak biztos nem ázik meg a fejecskéjük!!!!!!Egyépként HALF LIFE 3 at mindenkinek !!!!CSá
#3
Ehhez annyit fűznék, hogy: Na azé bazmeg!!! :D