Activision Blizzard: a Call of Duty jövője

Az Activision Blizzard pénzügyi beszámolójának egyik legfontosabb része persze a legnagyobb fejőstehén volt: a Call of Duty-sorozatba még több pénzt fektet a cég, még több változat fog belőle készülni, és még grandiózusabb (pénzügyi) célokat kell meghódítania a jövőben. A gépezet tehát nem áll le.
  • Írta: InGen

Kommentek

#34
Törölt felhasználó
#33: *Rögtön
#33
Törölt felhasználó
#31: Rögönt úgy üt a BF3, hogy ha nem rendeled elő a játékot, nem ingyen kapod az első DLC-t, ami rögtön megjelenéskor elérhető lesz! :) Csak gondoltam szólok, hogy ha nem az Act zombija leszel akkor az EA-jé, wehhe :)

erről beszélek: http://www.sg.hu/cikkek/81935/battlefield_3_back_to_karkand_infok
#32
#29: Do not feed the trolls..
#31
nekem csak MW2 m van:S még szerencse:) sokan talan tul sokan is likeoljak de szerintem csak 1 futoszalag fps:) //Tré// mw 2 is csak a coopja miatt van kb 5h m van a multyban és ` a singlben:) buszke vagyok magamra:)) nem leszek soha az activision zombija aki nyogi a pénzt a usless mappakokért:P BF3 gyun és nagyot ut ...:) ahogy az osszes BF amugy nem is rég volt a top eladasi listan CoD Black Fos hirbol sincs mar:)
Konzol vs Pc :P ugyis a pc nyerene:) amugy azért van ez az ami konzol excluisve volt éfajt ra a fogam de ez oda vissza megy itt is ott is van miert legyen 1 ik vagy masik ...avgay mind 2:) de a pc orok:)
#28
én nem akarok ilyen gy.kér PC-sek ellen játszani... max KONZOL VS KONZOL lehetne.. kipróbálnám magam egy BOXos ellen... de szerintem fölösleges ...
elösszőr csináljanak egy jó CoD-ot és utána lehet ilyeneket tervezni, nekem egy MW2 kaliberű Call of Futy kellene. A Black Ops annyira nem tetszik, de azért eljátszok vele, csak az a szívás hogy kifogok jönni a "ritmusból": ,a PSN leállás miatt.. :)
#27
Nem tudom mit akarnak, a microsoft már csinált ilyen pc vs konzol -t, ott a pcsek jobbak voltak, ha meg bevezetnek vmi auto aimboot, akkor meg a pcsek fognak sírni
#26
Eddig sem codoztam sokat, de ha tényleg ilyen pc vs konzol multi lesz benne, akkor továbbra sem. Nem fogok azért egeret venni a boxhoz, mert az kell, hogy legyen sikerélményem. Jó nekem a kontorller is, bár ps3-as emberekkel szívesen játszanék.
#25
Ha a színvonal marad a Black Ops szinten akkor a brand örökre a gagyi szinonímája marad. Ha még csökken is akkor a xar-é.
#24
lol remélem olyan jó lesz amilyennek azt írják, nem úgy mint a black ops. (magánvélemény)
#23
Most ezt komolyan gondolták? Pc-s a konzolossal multizni? Szerintem térjenek vissza a tervezőasztalhoz és gondolják át még 1× :/
#22
#21: Ha lesz benne Move támogatás akkor már a ps felé fog billenni a mérleg nyelve.
#21
Ha csak nem lesz olyan egér kiegészítője a konzolosoknak, amit Zauder mondott, akkor annyira, de annyira fognak szopni :D
És tudom miről beszélek, konzolon próbáltam multizni kontrollerrel, nagyon rossz..
#20
Ennyi pénzből csinálhatnának már egy normális CoD-ot is a fostalicska black ops után. Egyébként meg tegye fel a kezét aki szerint nem baromság összevonni a konzolos meg a pc-s tábort... Na vajon melyik fél gyalázna.
#19
#17: ...vagy inkább a FragFX cuccok (ez itt a reklám helye :) ).

Nagyon sokat számít, hogy ki mivel játszik (személyes tapasztalat). Killcam-ben is simán látszik, ki az 'egeres' . Amíg nem lett meg a sajátom, szidtam is őket rendesen :)
#18
Törölt felhasználó
#7: Az mw2-t próbáltam de az borzasztó "élmény volt", leginkább hamburger fps-nek tudnám definiálni, viszont most a BF3-hoz nagy reményeket fűzök az eddigi infók alapján !
#17
#13: Ha már a PS3-nál tartunk.
PC pro becélozza a PS3 pro-t, de a SharpShooter segítségével simán lelövi.
Ez is elképzelhető.
Cod-ot szerintem csak a PS3-as SharpShooter miatt lenne érdemes venni. (Nincs PS3-mam, de próbáltam)
#16
#14: abból kb. nem lesz semmi.
#15
#14: azt te csak hiszed majd a marci hal meg... ha megveszi egyátalán
am énis qrva boldog vok. ez nagyon nagy lesz, végre valami jó ötletük is voooolt