Sztorielőzetesen az Alice: Madness Returns

American McGee mindent belead, hogy megmutassa: elmebeteg vízióival továbbra is képes meghódítani az AAA-kategóriás játékok piacát. Az új Alice előzetese ugyan a játékból nem mutat semmit, de fantasztikusan összeállított, megdöbbentő anyag. Megtekintése kötelező.
  • Írta: InGen

Kommentek

#14
Törölt felhasználó
Ettől a trailertől függetlenül a megjelenés évében abszolút esélyes a grafikai citrom díjra ... Persze ettől még lehet jó játék, csak van az a pont ami alatt bántja az ember szemét és már nem képes tolerálni. Ezért esélyesnek tartom arra, hogy egy baromi megosztó játékot sikerül faragniuk...
#13
Hát ez valami hihetetlen beteg :D Nagyon helyesen. Vártam már, hogy valaki ilyenre megcsinálja. Mikor kicsi voltam és a mesét néztem, kb így fogtam fel, iszonyat egy darab volt, de most már felnőtt fejhez ez illik úgy mond. Bár lehet baj, hogy az ilyen állatságokat élvezzük xD
#12
Te jó ég ez elég kemény volt...
#11
Biztos vétel, de azért remélem a grafikán még kicsit pofoznak mert elég tré eddig.
#10
Én is már nagyon várom a game-et. Nem lesz az év játéka de valamiért jól nézki és érdekes :D
#9
Imádni való kis kedvcsináló:D "Something wrong?"
#8
Ha ilyen jó szürreálisan brutális lesz mint 2:00- után akkor jobb lesz mint az eléggé uncsi előző rész.
#7
öccsém :D:D letettem a hajam a sarokba :D ....ez nagyon beteg ...nyúlnál mondom mennnnny a ****ába :D ...ahmm város anyag :) ... sajna az első kimaadt életemből :( ..
#6
Imádom a szürrealitást és ez a játék elég erősnek tűnik benne. :) Már csak a hangulata miatt is érdemes lesz rászánni az időt és a pénzt.
#5
Alig várom már ! x )
#4
woh, ez tényleg nem egy lightos kis game (:
#3
Ez a gamma az élbojban van!!! Megjelenéskor azonnal rohanok a boltba oszt megveszem ritka beteg játéknak igérkezik. Órákat eltudok tölteni a youtub-n az elözetesek nézésével egyszerüen nem tudok betelni velük. :)
#2
várós
#1
AZTAQQVA debeteg... I love it! " It Makes Me Sick"