Shadows of the Damned - az első hét perc

  • Írta: zoenn
  • 2011. május 16.
  • Videó
Link másolása
Szeretnél belekukkantani Mikami mester legújabb túlélő horrorjának első fejezetébe? Nem félsz a spoilerektől, vagy csak biztosra akarsz menni? Ha magadra ismersz a kérdések alapján, akkor feltétlenül csekkold le a Shadows of the Damned első hét percét, mely már itt is felejthetetlen élményeket tartogat.

Szinte érthetetlen, miért nem fordított a kiadó kellő figyelmet a Shadows of the Damned marketingjére, nagyon úgy tűnik, hogy a lapok kritikái alapján döntenek majd a játékosok a vásárlás mellett. Az álló helyzetben történő lézeres célzás felidézi bennünk a Resident Evil 4-5 emlékeit, s ez így van jól.  A látottak alapján tényleg nem éri meg lemaradni róla, a rengeteg harc, a túlfűtött vérengzés, a kellően nyomasztó hangulat miatt június 21-e - a játék megjelenése - piros betűs ünnepnap lesz a naptárban. Ha bírod a gyomorforgató jeleneteket, kattints:

Ha mindez nem lenne eléggé meggyőző, kaptunk hat új képet is bónuszba, nézzétek!

9.
9.
Slik
8.
8.
NECROSMOKE
Hát nem az ízlésem, de 1 probát megér.egy kicsit furcsa, de lehet ha kiprobálom, akkor más véleményen leszek.
7.
7.
mark825
engem is megfogott ez a game meg nem lesz rossz szerintem igen is kapkodni fogják. Meg az a beszélő koponya nekem igen tetszett olyan volt mint a MEDI EVIL 2-be az a szellem ha vki tudja :D Csak nekem egy a bajom ezzel a game-el a szörnyek olyan furák meg bután néznek ki mint a videóba annak a dögnek mér kell 6 szem ááá :)
6.
6.
sztewe
Haláli lesz, főleg ha kijön pc re is
5.
5.
thernielle
Engem pedig EZ bizony meggyőzött. Nem tudnám megmondani, miért. Agyatlan buta shooternek tűnik, mégis van valami hülye humor az egészben, ami megfog. Kicsit Neil Gaiman - Terry Pratchett vonal ezzel a hülye beszélő koponyával, vagy nem is tudom :)
4.
4.
K/G.
Hát az első 7 perc nem volt valami meggyőző.
3.
3.
Rune
Akira Yamaoka (Silent Hill) felelős a játék zene/hangeffekt részéről, a történetet pedig Cliver Barker és Stephen King írta.

http://www.sg.hu/cikkek/81744/az_ev_legorultebb_alkotasa_lesz_a_shadows_of_the_damned
2.
2.
dante92
Elég idióta játéknak tűnik, nem is fog nagyot szólni, de biztos hogy ki fogom próbálni.
1.
1.
Split
Nekem kissé furi játéknak tűnik. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...