A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten legalább három tonna DLC jelenik majd meg, és a szerepjáték-rajongók is kifejezetten jó napoknak néznek elébe. Persze mindettől függetlenül az abszolút sikervárományos cím az L.A. Noire lesz, amelyhez ráadásul két DLC is elérhetővé válik közvetlenül a játék boltokba kerülése után.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#30
#25: Ja hát, költői kérdés volt. Nyilván a pénz az Úr! De hogy ennyire és ennyire szemtelenül az a gáz. Az Activisiontól már megszoktuk, de hogy a R*...No mindegy.
#29
na végre LA. Noire:P
már egy ideje vártam.kíváncsi vagyok rá.amint megjelenik megrendelem.
#27
#21: Később lehet hogy lesz. Így szól a pletyka. :D
#26
#25: dzsiádzsóval ne foglalkozzatok, mindenki tudja hogy egy f*sz, és még csak finom voltam :)
#25
#23: Mert a pénz az úr. Rájöttek, hogy a DLC egy mocskosul jó biznisz azóta csinálják. Már egy olyan modell is körvonalazódik ahol a full játék mikrotranzakciós lenne, tehát ha adott pálya-frakció stb. érdekel akkor fizess. Régen a DLC a rajongóknak szólt, hogy lássák van support meg törődés. Lassan meg már a patchekért is pénzt kérnek ha így megy tovább...

dzsiádzsó: Miből szűrted le, hogy konkrétan amatőr munka? Miért csalódtál benne ekkorát mikor még ki se jött?
#24
#13: Azért azt vedd figyelembe ,hogy a Pc tele lesz azokkal amire konzolon csak plusz pénzért lehetett hozzájutni.
#23
LA Noire várós. De megtudná mondani valaki, hogy mi az isten péklapátos nyilának kell a megjelenés napján mindjárt rögtön két DLC-vel nyúzni már az ember bőrét?? Régen legalább még megvolt az a hitegetés, hogy azért adnak ki DLC-t, mert mondjuk nem fért bele az alapjátékba, vagy jópár hónap múlva egy kis plusz tartalom. De ez olyan szintű pofátlanság, hogy ezt még a R*-tól sem szívesen nézem el. Adjanak ki kiegészítőt hónapokkal később, amikor már meguntuk a játékot, ne most, amikor még ki sem jött. Pénzlehúzás, abból is a legcsúnyább. Mindenesetre várós...
#22
#18: Ja kb nem érdekel hogy írják, amúgy tudom csak elütöttem, de nem ez lesz az a játék aminél odafigyelek, ez a játék a kakai, iszonytató amatőr munka!
#21
drakecsajModerátor
A Witcher 2 akkor tényleg nem lesz konzolokra? :(
(mert hallottam vmi konzolos pletykákat hogy lesz rájuk esetleg)
#20
Karib tenger kalózai vááááááááááá kötelező !
Fable 3 is kötelező elleszek vele 1 darabig , lesz benne Hardcore nehézség :D .
Witcher 2 várós , remélem nem olyan lesz mint az 1
#19
Valaki nem tudja, hogy a dirt3 mikor jelenik meg?
#18
#14: Mi a pék "botjáért" írsz ide ilyeneket,hogy csalódás ? Szerintem egy marha jó játék,legalábbis nekem tetszik. Annyival meg legalább tiszteld meg azokat akik készítették,hogy a nevét helyesen leírod.

Amúgy valaki nem tudja,hogy hány MS pontba fognak kerülni a DLC-k a L.A. Noire-hoz ?
#17
Jó kis hét lesz ez. Mondjuk én a Witcher 2 csak később fogom megvenni, de örülök, hogy már most kijön. Legalább lesz idő olvasgatni róla véleményeket. :)
A Fable 3 remélem "játszhatóbb" lesz, mint a konzolos, mert ott szinte minijáték könnyűségű volt az egész program.

Filmek: Nem várom a kalózokat...Rossz előérzetem van. A 3. rész is rossz volt, szerintem.
Meg a Winter's Bone-t vetíteni fogják. De minek? xD Semmi értelme. Régi is, nem is olyan jó. Fölösleges.
#16
#15: Minden egyes hírben amiben Witcher 2-ről is szó van, valaki egyből azt kérdezi hogy, Jön konzolra ? NEM, nincs bejelentve, de a fejlesztők nem is tagadták le ! A menük eléggé úgy néznek ki, hogy konzolon is könnyen kezelhető legyen, szóval elképzelhető, hogy lesz konzolra is !
#15
vki megmondaná hogy a WITCHER 2 kijön-e PS3-ra. nem lenne rossz :D
#14
LA norie hatalmas csalódás!!!!!!!!!!!
#13
Komolyan ez a fables 3 dolog anyira felidegesít. Egy AKKORA fasz dolognak tartom hogy eleve a második részt ki sem adják pc re. De azért a 3 al játszál. Teljesen logikus megnézed a moziba a star wars 4 et de a 3 at nem. És érteni fogod persze. Amelett hogy már mire kijön lassan mások a 4 et játszák.
#12
úúúú a karib tenger kalózaira tuti elmegyek hát az nagyon kemény lesz!! bassza isten!! :):)
#11
Végre a PC-s felhozatal közt is találok értelmes cimet! :P