Három nagyágyút vett fel a Valve

  • Írta: InGen
  • 2011. május 16.
  • Érdekesség
Link másolása
A Valve így is tetemes mennyiségű tehetséget alkalmaz, Gabe Newell azonban sosem áll meg az újabb nagyágyúk felkutatásában és felbérlésében. Most három legendás programozót szerződtetett a céghez, akik tovább erősítik majd a Valve egyébként sem gyenge kóder brigádját.

Sokan a játékiparban úgy tartják, hogy a Blizzard mellett a Valve alkalmazza jelenleg a legtöbb "nagyágyút" a csapataiban. Gabe Newell erre még ráerősített a mostani hármas felvétellel, amelynek keretein belül a céghez került Michael Abrash, Scott Ludwig és Mike Sartain, mindannyian legendák a programozói szakmán belül.


Michael Abrash nem egy könyvet adott ki különböző programozási témákban, szakterülete pedig az alacsonyszintű optimalizálás, amiben már az id Software korai játékainál is megcsillogtatta eszméletlen tehetségét. Azóta dolgozott a Microsoftnál, ahol nagy szerepe volt az Xbox operációs rendszerének megalkotásában, majd később Mike Sartainnal együtt az Intelnél vettek részt a Larrabee-projektben, így kényelmes, hogy a Valve-nél is együtt folytatják pályafutásukat. Sartain egyébként korábban még a Bungie-nál is lehúzott pár évet, s nem kis része volt az első Halo elkészültében.


Gabe Newell külön beszélt Scott Ludwigról is: "Ludwig az egyik legerősebb programozó, akivel valaha találkoztam, és ő egy olyan ember, aki Abrashsel és Doug Churchcsel egyetemben képes a körülöttük dolgozók munkáját is erősíteni."

A történet szerint egyébként Gabe Newell körülbelül félévente eljárt egyet-egyet vacsorázni Abrashsel, ahol mindig megkérdezte a programozót, hogy készen áll-e már a Valve-nél dolgozni. Évek múlva végül most érkezett meg az igenlő válasz.

42.
42.
l.rics16
40-41 egy csomóan irták már hogy jo lenne ha meg tudnák nézni a kimoderált üzeneteket mert ha ki van moderálva vagy 20 comment akk ott vami komoly dolog történt és néhány ember viccesnek találja ahogy az idioták oltják egymást
40.
40.
K2 The Highest
#39: És kit érdekel ez? Szerintem senkit!
39.
39.
l.rics16
am aki lemaradt volna a moderált üzenetek arrol szoltak hogy vaki oltotta petöfit nép meg leflamewarozták a fejét ezé amt nem is csodálok
38.
38.
Hubert Cumberdale
#37: Ja bocs akkor írok a játékról is, már mint ez a hír nem is játékról szól, de mind1. Remélem már tényleg egy half life címen dolgoznak, mert elég nagy csalódás lenne, egy tök új cím, mint előtte a L4D.
37.
37.
Hubert Cumberdale
Attyaég! XDXDXD Ennyi kimoderált kommentet még nem láttam egy hírnél se! Jól nyomjátok!
36.
36.
K2 The Highest
Na, akkor itt be is lehet fejezni ezt...Vagy a játékokkal kapcsolatban írjatok vagy ne írjatok! Mindenkire vonatkozik, aki ezután ide akar írni!
35.
35.
faint13
#33: HL3 inkább lesz mint HLEP3. Legalábbis szerintem pofátlanság lenne szerintem egy max 2 órás töredékrészt kiadniuk ennyi idő után:D
33.
33.
Dresa
#32: A szinvonalat már nem kell emelniük, csak a fordulatszámot mert lassan lincselés jár már az EP3 ért XD
32.
32.
faint13
A Valvét eddig is az egyik legjobb cégnek tartottam. Remélem az új fiúkkal még magasabb szintekre tudják emelni az eddigi csúcs színvonalukat :D Sok sikert nekik
24.
24.
MaxiJets
jó hallani, h bővül a csapat de egy Half Life 3 epizódról is jó lenne már hallani mielőtt még az előző példányt az emberek eladják valamelyik múzeumnak....
18.
18.
Skyer
#16: "Do not feed the trolls!"
:)
11.
11.
vmiki88
"Ludwig az egyik legerősebb programozó, akivel valaha találkoztam, és ő egy olyan ember, aki Abrashsel és Doug Churchcsel egyetemben képes a körülöttük dolgozók munkáját is erősíteni."
Nyomja a buffot mi? EP3-AT a zembereknek.
10.
10.
l4cyk4
#9: ennyi! mindenki hl 3-at akar, de miért?? senki sem szeretné tudni h mi lesz Gordon legutóbbi kalandjának a vége?? előbb Half-Life 2 Ep. 3-at népnek!
9.
9.
kebi90
Egy Half-Life Ep. 3-nak én is örülnék. :)
7.
7.
AnimeWarlord
Jöhetne új counter strike amit konzolra is kiadnának :)
6.
6.
p3ti
remélem készülnek vmi jó gamere , pl. Half life 3ra :)
5.
5.
Skyer
#4: Gratulálok ehhez a különösen intelligens hozzászóláshoz.
Egyébként, olyan nagy nevek, akik nélkül szegényebb lenne sokkal a játékvilág.
4.
4.
mark825
3.
3.
giga321
Remélem akkor még jobb gmékat fog kiadni a valvve.
2.
2.
Jó, jó, de mikor lesz ebből HL3 HE ? :)
1.
1.
Sarkadi
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...