E3 2011: Jönnek a hardcore Kinect-játékok?

A Eurogamer értesülései szerint a Microsoft az idei E3-on fogja bemutatni az első hardcore Kinect-címeket. Mindemellett a korábbi Kinect-játékok is folytatást kapnak, élesben is bemutatkozik a Star Wars Kinect, ráadásul egy nyitott világú Forza is készül egy brit stúdió jóvoltából. Pletykazuhatag következik.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#23
miért van az az érzésem hogy az összes kimoderált üzenet amit nem látok mind vami ps fanboy trolloskodása volt?
#22
#20: Azért a Kinect Sport nagy poén, főleg ha az ember bowlingban mindenkit elver :D Ott van például a Your Shape (még mindig akarok egy ilyet), Brain Training. Igaz ezek nem hardcore játékok, de hasznosak. Főleg ha már a társadalom közelít a nullához fizikailag és szellemileg.

Már várom, hogy mi lesz az a minimum 10 cím az év folyamán. Biztosan királyak lesznek. :)
#21
"A cég az idei év végéig meg szeretné triplázni a Kinect-címek számát" Sztem már nagyon készülnek az új boxra , ezért még kisajtolják a 360ot :) Annyira várom már mit fognak bejelenteni az E3mon ^.^
#20
#17: Játékok terén tényleg nem lettünk elkápráztatva, de kúúrva sokan vettek kinektet és ez baszott nagy bevételt hozott az MS-nek!!! Nekem nincs kinektem de nem is veszek amíg ki nem adnak rá valami frankó játékot!!!
#19
Kimoderált üzenet
#18
#17: Igen sajnos, de most már ez eléggé trendnek nevezhető.. Kinect -> Move, 3DS -> NGP a "konzolháború" miatt a nyitókínálatok egyre csak karcsúlnak!
Reméljük magára talál a Kinect mert nagy potenciál van benne!
#16
#15: Nem, de szerintem az sem jó üzletpolitika h kiadjuk a Kinectet majd rá 3/4 évre be is jelentenek végre valamit rá... Az eddigi felhozatal elég csekély volt, és még a külsős "HC" játékok sem kezdték el nagyon támogatni! Szerintem ez egy szánalmas lépés volt a MS tól, csakis a Sony beelőzéséról volt szó...
#14
Kimoderált üzenet
#13
#12: Azaz boocsi, Uncharted 3 :)
#12
#7: Azért nagyon kevés PS3as exkluzív van amitől igazán hasra lehetne esni a jövőt tekintve. A Team ICO csapatának új játéka, az Uncharted 2 meg talán az Infamous 2 az a 3 cím ami különösebb nyálelválasztást megindít nálam és amiket várok is, és ha ezt nézzük, akkor csak 1-el több a PS3 javára(hangsúlyozom, ezek csak azok a címek amiket fixre megveszek PS3-ra). Viszont jobb ha tőlem tudod a Gears of war 3 egymaga sokkal jobban érdekel mint a fent említett 3 sony exkluzív cím együtt és akkor ehhez még hozzácsaphatnád a többi exklúzívot is, a Gears 3 egymagában nagyon brutális minőséget képvisel(Ez a 4 hét Gears 3 béta megmutatta, hogy kurva nagy dolog készül az Epicnél, és akkor még bétásokként csak a multi apró szeletét kaphattuk meg kipróbálásra ami roppant hangulatos volt, mert 4 hétig nem is játszottam mással, csak a bétával), és akkor a javuló tendenciát nézve olyan story módot fogunk kézhez kapni, hogy az brutális :).
#11
#7: Nem lennék most a helyedben ha ezt komolyan gondolod...

#9: Ez fontos info kösz, hogy benéztél.
#10
#7: Még szerencse, hogy nem vagy a mi helyünkben:D Annyira azért nem rossz nekünk. Meg szerintem a minöség fontosabb mint a mennyiség.
Amúgy hogy a cikkhez is hozzá szóljak, ezek közül leginkább a Forza 4-et várom.
#8
#7: Nem csak ezek vannak. Bár nekem elég egy játék 3 évente és miden nap játszok :D
#7
Kimoderált üzenet
#6
#4: Múltkor meg azt nyilatkozták ,hogy külön kinect-es játék mód is lesz benne(pl.Harry Potter 7)
#5
Ideje lenne a HC cimeknek :D
#4
#3: a GEARS OF WAR 3-hoz biztos nem lesz kinect(a készitők mondták)