Mortal Kombat: Legacy - Raiden a 6. részben

  • Írta: zoenn
  • 2011. május 18.
  • Videó
Link másolása
Megérkezett a Mortal Kombat netes filmsorozat következő darabja. Figyeljük meg, hogy miként ragadta meg a készítők fantáziáját a mennydörgés istene. Halhatatlanként az a fő feladata, hogy megvédje a Földet, képes mennydörgéseket uszítani és villámot szórni. Lássuk mindez "hogyan jön át".

Kicsit hálátlan feladat az örökkévalóságban gondolkodni olyan személynek, kinek emlékei az idők kezdetéig nyúlnak vissza. Szinte elpusztíthatatlan, hiszen hiába győzik le halandó alakját, újra testet tud ölteni. A játékokban villámokat szór, teleportál - lássuk, hogy a Legacy készítői hogyan képzelték el mindezt realista formában!

A videót Harkat és Bisur1996 is beküldte nekünk, köszönjük nekik!

30.
30.
Optimus Prime
#28: Hát igen, ha egy mezei dilidoki lenyomja még az új mitugrász Shang Tsung is simán szétrúgja a seggét.
29.
29.
Gabesz.
Miert lesz ez egyre gagyibb?
28.
28.
Netsu
Ez röhejes volt. Nagy bajban vagyunk, ha ilyen "védelmezőt" adtak mellénk..
27.
27.
giga321
Mint mindig most is gizda.
26.
26.
Quent1n
#25: Kb. igen :) Bár lehet inkább Friendship lenne :D
25.
25.
daenath
#24: Azt hiszem MK berkekben ezt ugy mondanak FATALITY :D
24.
24.
Quent1n
#23: Egyetértek. Az a kalap a végén kiütött :D
23.
23.
daenath
#20: "Ez a lobotróbia" Helyesbitek "lobotomia" :P
Ez a filmsorozat meg kesz vicc, rohejes figurakat csinaltak az MK sorozat kultikus karaktereibol, vegig rohogtem az egeszet (kinomban) meg szerencse hogy rovidek, de inentol mar nem is vagyok kivancsi a tobbire, Scorpion biztos majd exotikus allatkereskedo lesz :P
22.
22.
caleb007
Én úgy tudtam, hogy a lobotómiát úgy csinálják, hogy felnyitják a koponyát és szikével kimetszik a homloklebenyt. Na mindegy nem jártam orvosira, nem értek hozzá.
21.
21.
#20: Ugyanez az eljárás megfigyelhető a Pokolból című filmben (From Hell) és a Viharsziget című film végén is. MÁRMINT a lobotrópia és nem az elektrósokk!
20.
20.
#10: Ez a lobotróbia, amiről beszélsz, amit régen alkalmaztak a pszihiáterek a 'kórosan mentálisan beteg személyeknél', aminek a lényege, hogy a két szem között az agyalapi mirigyet teszik tönkre egy kalapáccsal, ezzel életképtelenné válik a páciens.

"Ha annyira realista akar lenni a kedves rendező úr, hol van olyan elmegyógyintézet, ahol szegekkel meg kalapáccsal igazgatják a páciensek szemét?"

Sajnos van, vagy volt ilyen, nem alaptalan a film ebből a szempontból, mintahogy elektrosokk 'terepiát' is alkalmaznak egyes helyeken, ami kimondottan káros az idegrendszerre.

Ugyanez az eljárás megfigyelhető a Pokolból című filmben (From Hell) és a Viharsziget című film végén is.

Itt azonban ez a lobotrópia nem sikerült, vagy mi a fene. Nem értem ezt a filmet.

OFF:
A pszihiátereket rühellem és utálom őket mind!
19.
19.
Citromkirály
Hát engem nem hatott meg mint eddig eggyik sem!!!!!!!!!!!!
18.
18.
LtGlove
#10: Én úgy értelmeztem szövegből, hogy a főorvos azt mondja, hogy ha nem tapasztal változást a páciens állapotában, akkor kénytelen lesz régies (archaikus) módszerekhez folyamodni. Ezzel akarták érzékeltetni, hogy a főorvos nem szabály szerint működtetni az "egészségügyi" intézményt, ezzel az epizód egyértelműen negatív szereplőjévé emelve.
17.
17.
Optimus Prime
Hát... nem rossz, de nagyon klisés. Ez a gyogyóba kerül egy spéci karakterek és onnan olyan nehéz kijutni. Átlag embernek lehet, de egy istennek? Miért volt kék vére? A végén ahogy "elintézi" a csaj, nem egy kemény arc, ahogy kidől egy nyugtatótól pisztolytól meg hát... Persze alapból zavar, hogy nem Lambert játssza - ahogy Cage is hogy nem Asby - de ez elég béna lett. Persze, ha a nagy gonosz Shao Kahn jön, vele tuti nem történik majd ilyen.
Az egész epizódnak kicsit T2 és 12 majom feelingje. És jó a misztikus vonal. Másképp mi lett volna Raiden realista stílusban? Egy villanyszerelő?

#6: ugye? Azt hittem csak én gondolom így.
16.
16.
McDuff
a végén mikor felveszi a kalapot,hát uramisten,az elég szánalmas rész:D
ha már eddig se volt rajta,én nem adtam volna rá az utolsó 5 másodpercért...
15.
15.
bance91
a képpel meg sztem csak annyi a baj, hogy nem tükrözi a sorozatot. szóval ettől a képtől ilyen fröcsögős brutális esetleg horrorféle sorozatot várnék. hát nem azt kapom, én kicist durvábbra számítottam de azért nem rossz...
14.
14.
bance91
Nekem ez a nyugtatózás nem jött be :( egy istenre miért hat úgy a nyugtató mint egy emberre?? :P
13.
13.
hakydakillah
6. csatlakozom hozzád, nézem a jó kis képeket a híreknél, de ettől az egytől mindig hányok.. Nem lehetne kicserélni?
12.
12.
atesz39
amikor már szerzett a sokkolókból áramot na mondom itt van vége a nagy fa..-t könyörgöm vissza szerezte az "erejét" de lenyomják érdekes....
11.
11.
HerodPK
Kedves Celeb:) amit raidenen csinalnak az lobotomianak nevezik........nem kalapacs és szef ...csak kiutik a személyiségét gyakorlatilag:) "felszabaditjak az illuziok alol" magyaran az ember ezutan csak 1 zombi:) manapsag nem hiszem hogy ilyet csinalnak a gyogyosokkal de régen bevaltmocer volt:)
10.
10.
caleb007
Azért egy istent 3 hónapig fogva tartani... most komolyan. Látszik, hogy közelebb akarták az egészet hozni a valósághoz, de egy istennek olyan nagy dolog lenne átteleportálni a kerítésen? Vagy leverni 2-3 ápolót? Meg különben is. Ha annyira realista akar lenni a kedves rendező úr, hol van olyan elmegyógyintézet, ahol szegekkel meg kalapáccsal igazgatják a páciensek szemét? Eddig nem volt rossz a sorozat, de ez a rész nagyon nem jött be.
9.
9.
MrCrovax999
áááááááá! azt vártam hogy lezúzza azokat az ápolókat mint húskloffoló a csigaházat....
8.
8.
Qbász
Az igen. Szóval ha én balesetet szenvedek és mondjuk civil ruhában motorral átzakózok úgy a diliházba hogy a moci kint marad én meg bent akkor nem a rendőrségnek szólnak vagy a mentőknek hanem bevisznek mert őrült vagyok.
7.
7.
SL89
#6: Mondassz valamit :))
6.
6.
keiji maeda
a cikknek miért mndig ezt a gusztustalan képet rakjáto ki mintha egy férfi nemiszervet szopogatna reptile ?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...