Mortal Kombat: Legacy - Raiden a 6. részben

Megérkezett a Mortal Kombat netes filmsorozat következő darabja. Figyeljük meg, hogy miként ragadta meg a készítők fantáziáját a mennydörgés istene. Halhatatlanként az a fő feladata, hogy megvédje a Földet, képes mennydörgéseket uszítani és villámot szórni. Lássuk mindez "hogyan jön át".
  • Írta: zoenn

Kommentek

#30
#28: Hát igen, ha egy mezei dilidoki lenyomja még az új mitugrász Shang Tsung is simán szétrúgja a seggét.
#29
Miert lesz ez egyre gagyibb?
#28
Ez röhejes volt. Nagy bajban vagyunk, ha ilyen "védelmezőt" adtak mellénk..
#27
Mint mindig most is gizda.
#26
#25: Kb. igen :) Bár lehet inkább Friendship lenne :D
#25
#24: Azt hiszem MK berkekben ezt ugy mondanak FATALITY :D
#24
#23: Egyetértek. Az a kalap a végén kiütött :D
#23
#20: "Ez a lobotróbia" Helyesbitek "lobotomia" :P
Ez a filmsorozat meg kesz vicc, rohejes figurakat csinaltak az MK sorozat kultikus karaktereibol, vegig rohogtem az egeszet (kinomban) meg szerencse hogy rovidek, de inentol mar nem is vagyok kivancsi a tobbire, Scorpion biztos majd exotikus allatkereskedo lesz :P
#22
Én úgy tudtam, hogy a lobotómiát úgy csinálják, hogy felnyitják a koponyát és szikével kimetszik a homloklebenyt. Na mindegy nem jártam orvosira, nem értek hozzá.
#21
Törölt felhasználó
#20: Ugyanez az eljárás megfigyelhető a Pokolból című filmben (From Hell) és a Viharsziget című film végén is. MÁRMINT a lobotrópia és nem az elektrósokk!
#20
Törölt felhasználó
#10: Ez a lobotróbia, amiről beszélsz, amit régen alkalmaztak a pszihiáterek a 'kórosan mentálisan beteg személyeknél', aminek a lényege, hogy a két szem között az agyalapi mirigyet teszik tönkre egy kalapáccsal, ezzel életképtelenné válik a páciens.

"Ha annyira realista akar lenni a kedves rendező úr, hol van olyan elmegyógyintézet, ahol szegekkel meg kalapáccsal igazgatják a páciensek szemét?"

Sajnos van, vagy volt ilyen, nem alaptalan a film ebből a szempontból, mintahogy elektrosokk 'terepiát' is alkalmaznak egyes helyeken, ami kimondottan káros az idegrendszerre.

Ugyanez az eljárás megfigyelhető a Pokolból című filmben (From Hell) és a Viharsziget című film végén is.

Itt azonban ez a lobotrópia nem sikerült, vagy mi a fene. Nem értem ezt a filmet.

OFF:
A pszihiátereket rühellem és utálom őket mind!
#19
Hát engem nem hatott meg mint eddig eggyik sem!!!!!!!!!!!!
#18
#10: Én úgy értelmeztem szövegből, hogy a főorvos azt mondja, hogy ha nem tapasztal változást a páciens állapotában, akkor kénytelen lesz régies (archaikus) módszerekhez folyamodni. Ezzel akarták érzékeltetni, hogy a főorvos nem szabály szerint működtetni az "egészségügyi" intézményt, ezzel az epizód egyértelműen negatív szereplőjévé emelve.
#17
Hát... nem rossz, de nagyon klisés. Ez a gyogyóba kerül egy spéci karakterek és onnan olyan nehéz kijutni. Átlag embernek lehet, de egy istennek? Miért volt kék vére? A végén ahogy "elintézi" a csaj, nem egy kemény arc, ahogy kidől egy nyugtatótól pisztolytól meg hát... Persze alapból zavar, hogy nem Lambert játssza - ahogy Cage is hogy nem Asby - de ez elég béna lett. Persze, ha a nagy gonosz Shao Kahn jön, vele tuti nem történik majd ilyen.
Az egész epizódnak kicsit T2 és 12 majom feelingje. És jó a misztikus vonal. Másképp mi lett volna Raiden realista stílusban? Egy villanyszerelő?

#6: ugye? Azt hittem csak én gondolom így.
#16
a végén mikor felveszi a kalapot,hát uramisten,az elég szánalmas rész:D
ha már eddig se volt rajta,én nem adtam volna rá az utolsó 5 másodpercért...
#15
a képpel meg sztem csak annyi a baj, hogy nem tükrözi a sorozatot. szóval ettől a képtől ilyen fröcsögős brutális esetleg horrorféle sorozatot várnék. hát nem azt kapom, én kicist durvábbra számítottam de azért nem rossz...
#14
Nekem ez a nyugtatózás nem jött be :( egy istenre miért hat úgy a nyugtató mint egy emberre?? :P
#13
hakydakillahModerátor
6. csatlakozom hozzád, nézem a jó kis képeket a híreknél, de ettől az egytől mindig hányok.. Nem lehetne kicserélni?
#12
amikor már szerzett a sokkolókból áramot na mondom itt van vége a nagy fa..-t könyörgöm vissza szerezte az "erejét" de lenyomják érdekes....
#11
Kedves Celeb:) amit raidenen csinalnak az lobotomianak nevezik........nem kalapacs és szef ...csak kiutik a személyiségét gyakorlatilag:) "felszabaditjak az illuziok alol" magyaran az ember ezutan csak 1 zombi:) manapsag nem hiszem hogy ilyet csinalnak a gyogyosokkal de régen bevaltmocer volt:)