Mozgásban a Sonic Generations

  • Írta: zoenn
  • 2011. május 21.
  • Videó
Link másolása
Kék sündisznónk ki tudja hányadik eljövetelében a fejlesztők vissza szeretnének térni a klasszikus 2D-s formulához, ugyanakkor az új rajongók igényeinek is meg szeretnének felelni a modern, 3D-s stílussal. A játék rendezője, Patrick Riley mindkét szegmensen végigvezet minket.

A Sonic Generationst a múlt hónapban jelentette be a SEGA, nem kisebb céllal, mint összefogni a régi, 2D-s oldalnézetes Sonic-híveket és azokat is, akik csak a nézdahátam, 3D-s környzetetben ismerhették meg a legismertebb tüskés jószág kalandjait. A játék az ikonikus karakter 20. születésnapja alkalmából jelenik meg Xbox 360-ra és PS3-ra, valamint a pletykák szerint Nintendo 3DS-re is.

Lássuk, Patrick Riley miként látja eme két stílus összefonódását:

13.
13.
zola2000
jah a sonic colors óta tetszik a modern sonic is, előtte azért eléggé lerontották a hírnevét.
12.
12.
sEcret
a wii-s sonic colors óta a modern sonic sokkal jobban tetszik. :) aki teheti, próbálja ki. :)
11.
11.
volkornka
Rég nem játszottam soniccal, de ez a 2d-s sokkal jobban áll neki, nekem a 3d-s nem igazán jön be.
10.
10.
wigyory
Egykor én is tóltam rengeteget ezt a gamet, de mára már kinőttem belőle.Valóban megint próbálnak frissiteni-de ez már egy régi darab, ideje váltani komolyabbakra.
9.
9.
Sheodon
#8: Nem lennék felháborodva, ha Sonic nem fél/egyévente jönne ki, Virtua Fighter meg 3-4 évente. Érződik, melyik a rókabőr.
8.
8.
Dezseee
#3: Érted kinek mi a lényeges. Én a Sonicon nőttem fel,nyomtam még a SEGA consolomon:D Én nekem tényleg a gyerekkorom,úgyhogy én ezt biztos végig fogom vinni,márcsak nosztalgiaképp is. És pl én a Virtual Fightert tartom hülyeségnek,na?:D
6.
6.
Slik
ezt direkt csinálják? eltérnek a sorozattól teljesen 3-4 rész erejéig majd rájönnek hogy nem túl jó és megcsinálnak egy klasszikust a régi hangulattal látvánnyal, hogy a régi játékosok visszatérjenek... persze nem csak itt
5.
5.
strike19
Erről a Super Paper Mario jutott eszembe ,mert lehet váltani 2D-s felület és 3Ds felület között.
4.
4.
waynerooney108
Nem tom, hogy vagytok vele, de nekem ku*vára tetszik!!!
3.
3.
Sheodon
A Sega inkább adná ki a Virtua Fighter 5: Final Showdownt ahelyett, hogy egy újabb rókabőrt nyúznának le az amúgy sem túl ötletes játékról. Sega, könyörgöm, hagyd már ezt a hülye Sonicot. Tudom, hogy első gyermeked, de ideje elszakadni tőle és elvágni a köldökzsinórt, és koncentrálj az igazán lényeges címekre!
2.
2.
mephi
PC-re is jön? Ez remek hír!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...