E3 2011: Új játékot fog bejelenteni a Harmonix

Bár a Harmonix nemrég kizárta a lehetőséget, hogy idén új Rock Bandet kapunk, most mégis megerősítette a híreszteléseket: az idei E3-on új játékot fog bejelenteni, úgyhogy figyeljünk majd oda. A korábbi pletykák alapján úgy tűnik, a Kinect-exkluzív Dance Central kap folytatást.

A Guitar Hero szünetel, ráadásul a Rock Band 3 is olyan bőséges tartalommal és annyi újítással várja a rajongókat, hogy botorság lenne a Harmonix részéről, ha azonnal kiadná a folytatást. Persze egy zenekar-centrikus rész nem kizárt, azonban 2011-ben az ilyenre már nem ugranak annyira a játékosok.

Bejelentés viszont lesz az E3-on a Harmonix részéről, ez biztos, a csapat már szétküldte a sajtónak azon buli meghívóit, melyen a "legutóbb bejelentett címüket" fogják megünnepelni. A Rock Band 4 lehetőségét már maga Chris Rigopulos, a csapat alelnöke is elkaszálta, a korábbi pletykák alapján sokkal valószínűbb, hogy a Dance Central 2 bejelentése várható: ha emlékeztek, a korábbi Kinect-pletykazuhatagban már olvashattunk arról, hogy a Microsoft folytatást akar az egyébként talán legsikeresebb Kinect-játékhoz.

5 komment - szólj hozzá!