PC-re is megjelent a Bulletstorm DLC-je

  • Írta: fojesz
  • 2011. május 22.
  • Megjelenés
Link másolása
Több mint egy hónap késéssel, de PC-re is megjelent a Bulletstorm Gun Sonata című DLC-je. A csomag új pályákat és más érdekességeket tartogat a rajongók számára - az extra tartalmat tíz dollárért tudjátok letölteni, hacsak nem játszottátok már korábban rongyossá valamelyik konzolon.

A Bulletstorm DLC-jét még a játék megjelenése előtt bejelentették, ám akkor úgy tudtuk, hogy a Gun Sonata csak PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra érkezik. Mint utóbb kiderült, PC-s verzió is készült a csomagból, igaz, a bemutatkozására így is több mint egy hónapot kellett várni: míg a konzolos változatok már április közepén letölthetővé váltak, addig a számítógépes csak a hétvégén futott be.

A Gun Sonata címet viselő csomag három új pályával bővíti az Anarchy módot, és kettővel az Echo-t, ezen felül pedig két új bővítményt - Flamingo és Pulp - kap hősünk elektromos póráza, hogy az élmény teljes legyen. A csomagért ugyanannyit, tíz dollárt kell fizetni mint a korábbi változatok esetében. Jó szórakozást!

8.
8.
Mikor lesz már 5e alatt a fene egye meg, sose lesz nekem bulletstormom ! :( Francba a felhajtást, felejtse már el a nép azt hadd legyen enyém ! :)))
7.
7.
Mortis
6.
6.
Vopesz
Mekkora lehúzás már (a cod még nagyobb), ennyi pénzért igen fasza kis indie meg arcade fejlesztéseket lehet venni, amik sokkal tartalmasabbak, mint ez a tök felesleges pályacsomag, mivel embert nem ismerek, akit ennek a "multija" lekötne hosszabb távon.
5.
5.
Inmediasress
Hát igen amit régen modolásnak hívtak ma fizetsz érte.
3.
3.
Split
Hát, végül is ki a kicsit nem becsüli... :S
2.
2.
elite_hun
#1: Mert a 3 multis pálya 5 rongyért jobb á lá cod
1.
1.
Józsi_Doe
5 multis pálya 2000 forintért? A hülyének sem éri meg.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...