Dungeon Siege 3 demó június elején

  • Írta: InGen
  • 2011. május 23.
  • Hír
Link másolása
Úgy tűnik, lassan elfogynak a Dungeon Siege 3 fejlesztői naplói, mert a készítők most már inkább a demó dátumával dobálóznak: s ugyan a hír címében azt írtam, hogy június eleje a becélzott időpont, valójában a pontos dátum platformonként változik, s leghamarabb az xboxosok örülhetnek.

A Dungeon Siege-sorozat először fogja tiszteletét tenni konzolokon, aminek örömére az Xbox 360 rögtön egy rövid exkluzivitási időt is kapott a demó verzióra: a Microsoft konzolján már május 31-től letölthető lesz az anyag, míg a PC- és Playstation 3-felhasználók kénytelenek lesznek még egy hetet várni.


Utóbbi két platformon ugyanis egyszerre, június 7-én startol az akció-szerepjáték kipróbálható változata. A teljes anyag egyébként június 21-én jelenik meg Európában, mindhárom platformon egyszerre.

5.
5.
Lordnekroseth
1 hét az nem sok...pc-n leszedném de minek...Ps3 on meg nemtudom hol lehet demókat leszedni még-_-
4.
4.
Scorpion02
Fhu:D:D én az 1-et szanaszét függtem unokatesómmal hálóban:D:D a 2-ről nem is beszélve:D erről csak annyit hogy:) mikor jön már? mikor jön már? mikor jön már? mikor jön már mikor jön már? mikor jön már?XDDDDD a napokat számolom vissza:D
3.
3.
Gabesz.
En meg nem lattam videot se de az1. resz lebuntette az arcom (a 2. annyira nem) Varandos a tema!
2.
2.
Józsi_Doe
Az Obsidian játékai vagy nagyon jók, vagy nagyon nem, ergo mindenképp javallott kipróbálni, így nagyon jól teszik hogy adnak erre jogtiszta lehetőséget.
1.
1.
xICEMANx
Én már a teljes játékot várom nem a demot...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...