Hazai toplisták: élen a FIFA 11

Nem igazán volt olyan komoly megjelenés az elmúlt időszakban, ami megütötte volna szintet: legalábbis a hazai játékeladási toplistákét, a rangsor ugyanis gyakorlatilag alig frissült, és inkább régi címek törtek előre. Az élen a FIFA 11 végzett, amely így még a World of Warcraftot is lenyomta.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#12
#11: Látom te még nem játszottál ilyen BG/BG2 nevű semmilyen kis játékokkal...
Szeretem a DA:O-t, de azért maradjunk reálisak. :)

Tudtam, hogy a magyar focista nép, de ennyire? Már bánom, hogy botlábam van a futballhoz. :D
#11
#10 Dragon Age Origins legjobb RPG game :D a Witcher 2 után .
#10
hol a MORTAL KOMBAT ???? de a DRAGON AGE ORIGINS az igen durva hogy került az a szar fel :D
#9
Engem az érdekelne inkább, hogy a "Transformers: Revenge of the Fallen" hogy a **** fogy ilyen jól már hetek óta? Állandóan ott van a PSP-s és PS2-es listán élmezőnyében (vagy legalábbis a Top10-ben). Jár hozzá ajándék kávéfőző, vagy mi? Merthogy nem a játékélmény miatt fogy így, az biztos.
#8
Ezek után nem értem, miért nem éri meg PC-re fejleszteni a Fifát. Sajnáltatják itt magukat, meg ujjal mutogatnak az illegális letöltések miatt, közben meg ott van az első helyen!
#7
#2: Rétegjáték. 10-11k nem kevés egy verekedős játékért, legyen benne akármennyi extra. Én nem csodálom, hogy nem fogy annyira.
#6
#5
Úgy tűnik leárazták a fifa11-et
#4
Törölt felhasználó
#2: Én pl. azóta pont annyival lettem idősebb, hogy ne kelljen. Most mondd meg, ilyen igazságtalan az élet ! :)
#3
#1: Hol kerül annyiba a FIFA?
#2
Ejjj.....Az új Mortal a kutyát se érdekli..... :)
#1
" amely így még a World of Warcraftot is lenyomta" Erre azért odafigyelhetnétek. A WoW nem egyenlő WoW prep card, nem kéne összemosni őket egy gamer site-on. Egyébként 4k a Fifa ezért fogy így gondolom. Mondjuk ennyiért elég jó vétel szvsz.