Tarol a Red Dead Redemption, késik a Spec Ops

A Take-Two kiadta a 2011-es pénzügyi évéről szóló helyzetjelentését, amiből kiderül: a kiadó végre nyereséges lett, a Red Dead Redemption még mindig tarol, és várhatóan az L.A. Noire is sikeres lesz. Elemzők szerint a Take-Two most érte el azt az egyensúlyt, hogy fel lehessen vásárolni.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#19
#11: A Bioware nem kiadó, hanem fejlesztő.

#15: Ha csak végigrohansz rajta, akkor minden játék rövid.
#18
El adják magukat az EAnek az ugyan az mintha el adnák a lelküket , Így tovább rockstar!
#17
#15: Hamar? :) Ja ha neked hamar a bő 40-50 óra akkor én kérek elnézést :)
#16
Vaaaagy esetleg meg is tarthatnák a függetlenségüket, és nem csökkenne a minőségi fejlesztők száma azzal hogy az Acti vagy az EA megvenné őket. Ki tudja, még a végén ők is ilyen nagy cégnek számítanának.
#15
Nagyon jó a Red Dead Redemption csak hamar ki lehet játszani.
#14
Talán annyiból jó lenne ha megvennék, hogy készülnének PC-re portok (nem mondom biztosra) de ha így csinál minőséget, akkor maradjon így... igaz nekem nincs konzolom, de örülök neki, hogy a konzolosok legalább tudnak épkézláb játékkal játszani :D
#13
#10: Az a csöves EA lassan már mindent meg akar venni.Szerintem addig jó amíg a take- two keze alatt maradnak.
#12
Miért pont a Spec Ops-ot? :( Várom már több mint egy éve...
#11
Megérdemelik a sikert. A kedven kiadó , a bioware s a konami mellet. De megvenni ááááá.soha!!!!Drukoltam is a csapatnak hogy nevásárolják fel őket . Minüségi cuccaik vannak .Kár lenne értük
#10
Most lenne jó megvenni?
Pár éve 2milliárd dollárt utasítottak vissza (az EA még követelte!! is,hogy fogadják el az ajánlatot).
Na most azóta kijött a red dead és az la noire.
Sztem nincs a pénz amennyit ki tudna pengetni az EA ezek után.

De miért is kéne megvenni??? Vagy eladni??
Nem értem.
#9
KD
Red dead ből nem akarnak kiadni egy GOTY editiont?? szeretném megvenni de nem akarok utána külön dlc-k ért fizetni....
#8
L.A. Noire már tarol - több mint 1.6 millió eladott példány az első héten (ami nem volt teljes hét csak 5 nap) Már simán járhat 2,5 milliónál. :)
#7
Ha az Activision megvenné a Take-Two-t, akkor a következőre számíthatnánk:
- Kirúgnak MINDENKIT mindenhonnan. Beraknák a saját emebereiket és pár hét alatt kész is lenne az első GTA, amiben szabadon lehet majd rohangálni, de hogy autót tudj lopni DLC-t kell majd letöltened és így tovább. Azért ezt már megtanulhattátok volna, hogy az Actot nem a minőség, hanem a mennyiség hajtja, szal még az ötlet is kiábrándítóan felháborító, hogy megvegyék, eszetekbe ne jusson ilyet emlegetni, mert a végén az Acti fülébe jut a tervetek és ezért veszik meg őket, de akkor azt sose bocsájtanám meg nektek!!!
#6
#2: LOL XD
Bár elég jó ötlet, megnéznék egy rockstaros cod ot :))
#5
az LA Noire nagyon állat, idáig nagyon tetszik, a Max Payne 3-at meg alakitgassák még, mert eddig ugy tünik, hogy a kedvenc játékombol valami egzotikus shootert akarnak összerakni, holott a sötét new york adta ott az alaphangulatot..
#4
#2: Lehet jól járnánk XD
#3
Red Dead a legnagyobb :D :D Imádom. Nem csodálom, hogy viszik mint a cukrot.
#2
szerintem adják el az activision-nek és kezdjen el a rockstar call of duty-kat gyártani.
#1
Törölt felhasználó
Na most a Take-Two helyében, hogy megint nyereséges a cég és jó kilátásai is vannak a jövőt illetően, miért is kellene eladni ? Az, hogy meg akarják venni azt meg pont magasról lesz@rják, illetve, ha belefáradtak, vagy szép summa reményében csinálni akarnak pár új csapatot nulláról akkor érdemes lenne, de csak akkor ! :)