Előzetest kapott a Zelda: Ocarina of Time 3D

Hiába játszottuk már rongyossá a The Legend of Zelda: Ocarina of Time-ot korábban, jelenleg a felújított 3D-s változatot várjuk leginkább a Nintendo 3DS felhozatalából. Az új játék júniusban fog megjelenni, kedvcsinálónak pedig álljon itt egy új trailer, mellyel néhány szép emléket eleveníthetünk fel.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#6
#5: Én is most játszom vele emulátorral (ugy egy fél éve, néha néha rákattanok 1-1 hétig), ugyhogy annyira nem gond, csak legyen egy gamepadod a pc hez mert kulonben nem az igazi!!!
És igen, nekem is ott van a legjobb játékok között :))
#5
Nem vagyok nagy nintendo fan , de az tény hogy a Zelda ocarina az 1ik legjobb game amit valaha játszottam.. Ilyenkor nagyon bánom hogy nincsen nintendom,amibe bele tehetném 1 pár órára :)
#4
#2: Amúgy tényleg a világ legjobb játéka. Gamerankings-en minden idők legjobbja.
#3
ahm jó a tréler *
#2
Világ legjobb játéka nekem :D .... ezt ezt ááá még nem tudták überelni soha ...:( ..:) mesterék se :D ...a helyek amiket bejárunk ...a sztori ...a kis drágaszágosz ocarina amit feldobtam ének órán a nagyon - okos szemüveges kis tanárnéninek (viszonyunk változó volt ) ..mi az az okarina ? ...mire ő ...mirű beszísz ...nem létezik..ő még ilyet nem hallot...stb. stb... :D ... semmi itt tart a magyar oktatás :D:D:D ...nahh de visszatérve sztem ez ez mohcskos jó game ! ..hülyeségnek tartom h egy játék miatt venni gépet beszólást de erre a gémre talán igaz ez az állítás én inkább javallom ha nincs keret h csorjuk el szépen közeli ismerősöktől rokontól baráttól ..mert ezt a kalandot nem felejted el :D .. bazzeg :D (jahh és az a rühhes vizes pályát mikor megláttam a trailerben eszembe jutott h jahjjj de nehéznek bizonyúlt akkoriban :D..dehát imádni lehet ezt a cuccot :D ..főellenségek pedig :D ...állat :D ..boszik a nagy kedvencek :D ..nahh elég a ....) NE HANYAGOLJÁTOK KI ÉLETETEKBŐL kifele :D ... elsőnek én is utáltam a képek alapján ..mndom a fakardos hülyegyerek-hosszú hegyes fülekkel ...meg az a neve h link ...mennyé má :D ... áhh ne ...aztán tessék a kedvenc sorozatom lett :D:D:..
#1
Jó kis trailer. Amúgy az a baj szerintem a 3ds-el hogy ugyan hamar megjelent, de a játékok nem jönnek közben.