Unreal 3-as Kinect-lövölde érkezik a Zombiktól

  • Írta: fojesz
  • 2011. május 25.
  • Pletyka
Link másolása
A Superannuation értesülései szerint Unreal 3-as lövöldözős játékot fejleszt Kinectre a Saw második részét és a Blacklight: Tango Downt fejlesztő Zombie Studios. Bár még semmi sem hivatalos az információkból, könnyen lehet, hogy az egyik E3-as Kinect-meglepetéssel van dolgunk.

A korábbi hírek szerint a Microsoft rengeteg kinectes meglepetéssel készül az idei E3-ra: lesz köztük korábban már látott projekt - vegyük például az eddig óriási nagy kamunak tartott Star Wars Kinectet -, és valószínűleg kapunk új játékokat is.

Ez még nem a kinectes játék, ez a Blacklight...

Köztük lehet a Zombie Studios új játéka is, amely a fejlesztők önéletrajzára perverz módon ráugró Superannuation értesülései szerint egy Unreal Engine 3-at használó lövöldözős játék lesz, kizárólag Kinectre. A Zero Person Shooternek becézett projekt egy railshooter, ami azt jelenti, hogy a klasszikus játéktermi programokhoz hasonlóan főhősünk egy "csövön" csúszik, és mindig az éppen felbukkanó ellenfeleket kell levadásznia.

A játék létezéséről az egyik programozó és a vezető dizájner életrajza is árulkodik: előbbi szerint a kizárólag egyjátékos módban játszható projekt már öt hónapja készül, míg Richard Dormer dizájner annyit erősített meg, hogy a játékot még nem jelentették be, azaz olyan címről van szó, amit nem is ismerünk egyelőre.

Találgatni lehet, de az biztos: a Microsoft az év végéig meg akarja háromszorozni a kinectes játékai számát, és ígéretei szerint hardcore címeket is be akar dobni közéjük. Alig várjuk!

Köszi, dante92!

14.
14.
supair
A kinect project egyenlőre még kihasználatlan technológia.Csak a Microsoft-on múlik,hogy mi lesz belőle a jövőben.
Remélhetőleg mindnyájan kellemesen meghökkenünk!
És boldogan csúszunk-mászunk a tv előtt.
13.
13.
Vopesz
Railshooter... egyre jobb. Nem értem miért nem lehet használni controllert és kinectet egyszerre, olyan játékokat lehetne csinálni, hogy beszarás. Erre railshooter, egy olyan stílus ami szerintem a játéktermekkel együtt meg is halt már jópár éve (talán a wii-s dead space a kivétel)
12.
12.
Ecneb
olvasgatván a negatív véleményeket, félek írni...de mégis.
Egyszer mindent el kell valahol kezdeni, sosem úgy jönnek létre a dolgok, hogy tökéletes! Rengeteg módosításnak kell végbemennie ezen is mire egy használható, mindenki számára megfelelő valamit hoznak ki belőle!
11.
11.
koffein
lowok vagytok a kinectel együtt
10.
10.
Ecetes sajt
Jó olvasni ezeket a fikázásokat srácok! :)
Csak így tovább!!
9.
9.
Motig
#5: ok kérlek sorold fel magyar országon található játék termek listáját!
a westendet nem kell mert azt tudom... hol a többi?
8.
8.
Mortis
#5: A Kinect-tulajok fele? Igen, valószínű. :)
Ez fogyasztó társadalom, barátom. A könnyebb út a "jó" út...
7.
7.
RoBeSzBoY
#4: ...és mivan ha a copy sokkal jobb, mint az eredeti, meg amúgyis, magát az ötletet nem kizárólag a Micro. találta ki...
6.
6.
Regrowht
#4: " A kinect legalább eredeti". khm..azért ebben vitatkoznék... :)
5.
5.
Netsu
Ennek semmi értelme.. Ki az a hülye, aki ezt megvenné tizensok ezerért, mikor a játékterembe csak egy 100ast kellene bedobnia?
4.
4.
Habbobitas
A kinect legalább eredeti.
A move csak egy copy.
3.
3.
gamerman15
én se szeretem a kinect-et mert komolyan kinek(aki olvassa tegye a kezét a szívére) van kedve hulla fáradtan haza menni és még ugrálni a TV előtt.Sokkal jobb szerintem egy kényelmes fotelben vagy egy kanapéban ülni egy kontrollerrel a kezében.
2.
2.
K/G.
Railshooter? Na ne már. Nem hiszem, hogy csak ennyit lehet kihozni a Kincetből. Hol vannak a normális ötletek? És miért gondolkoznak csak a Kinectben? Sokkal több lenne a lehetőség, ha a kontroller mellé, mint kiegészítő irányító lenne használva.
1.
1.
"főhősünk egy "csövön" csúszik, és mindig az éppen felbukkanó ellenfeleket kell levadásznia."
Te jézus atya úr isten
Csak én érzem úgy hogy ez a kinect egy oltári nagy baromság??Mármint játék céljából!!Más területen elöbb el tudom képzelni mint játékra.
És mielött egy fanboy le akarna oltani van kinect a családban unokaöcsémnek,egy hétig használta és ráunt az ugrálásra meg a gagyibbnál gagyibb címekre
A ps move sokal faszább mint ez a szerkezet
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...