A THQ-nak dolgoznak a Left 4 Dead fejlesztői

  • Írta: zoenn
  • 2011. május 27.
  • Hír
Link másolása
A Turtle Rock Studios legújabb ambiciózus projektjét a THQ adja ki majd, valamikor 2013 folyamán. Ez nem ma lesz, Danny Bilson, a kiadó elnöke szerint igazán nagy dobásra készülnek a Left 4 Dead és a Counter-Strike: Condition Zero fejlesztői. Naná, hogy a multiplayerre gyúrnak rá.

Ugyan még két évet várnunk kell rá, a THQ nem bírta megállni, hogy ne fecsegjen önfeledten a Turtle Rockkal való megállapodásuk kapcsán:

"Az a küldetésünk, hogy a legjobb művészeket szerződtessük le, és a tehetségekkel működjünk együtt" - mondta Danny Bilson. " A Turtle Rock Studios felel az egyik legeredetibb, kritikusok által is elismert kooperatív játékért ebben a generációban, és hihetetlenül izgatottak vagyunk, hogy együtt dolgozhatunk velük a következő projektjükben, amely, úgy néz ki, hasonló hatással bír majd a multiplayer terén."

Phil Robb, a Turle Rock góréja hozzátette: "Ez a projekt az eddigi legambiciózusabb, amit valaha is megkíséreltünk, jól jött nekünk a THQ támogatása, segített nekünk meglátni a víziónkat. A first person shooter-élményt egy teljesen új szintre emeljük, és alig várjuk, hogy bemutathassuk a játékot az elkövetkezendő hónapokban.

A THQ közölte, hogy ez utóbbi nem az E3-at jelenti, vélhetőleg röviddel utána várható majd a leleplezés. Láttunk kölcsönös hátsónyalást, nagy ígéreteket, csak még a játékot nem, de azért bizakodunk!

6.
6.
Quent1n
Én megvettem a 2-őt akcióba de őszintén nagyon nem jött be, nekem túl műanyag a játék sajna. Viszont a CZ-vel meg majd 3 évet csapattam és a többséggel ellentétben jobban szeretem mint az 1.6-ot. :) Kíváncsi vagyok az új projektjükre mit sütnek ki.
5.
5.
Lordnekroseth
hát a l4 dead 1 et is kb akkor vettem meg eredetiben mikor kijött a 2....és azzal így is többet játszottam vagy 10 szer mint a 2 vel amit ugyanúgy csak évekell később vettem meg.
4.
4.
vmiki88
A kettőt ott cseszték el, hogy Oroszországba is el kezdték értesíteni, oroszok ellen nem jó játszani (aki játszott már kőkemény 1200-1400 óra játékidővel rendelkező orosszal, tudja miről beszélek)
2.
2.
Guwrovsky
Na... kb. MOSTANSÁG lenne helye egy L4D2-nek... nem egy évvel az első után.
1.
1.
SütiMester00
Jó lenne egy új Left 4 Dead. imádom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...