A THQ-nak dolgoznak a Left 4 Dead fejlesztői

A Turtle Rock Studios legújabb ambiciózus projektjét a THQ adja ki majd, valamikor 2013 folyamán. Ez nem ma lesz, Danny Bilson, a kiadó elnöke szerint igazán nagy dobásra készülnek a Left 4 Dead és a Counter-Strike: Condition Zero fejlesztői. Naná, hogy a multiplayerre gyúrnak rá.

Ugyan még két évet várnunk kell rá, a THQ nem bírta megállni, hogy ne fecsegjen önfeledten a Turtle Rockkal való megállapodásuk kapcsán:

"Az a küldetésünk, hogy a legjobb művészeket szerződtessük le, és a tehetségekkel működjünk együtt" - mondta Danny Bilson. " A Turtle Rock Studios felel az egyik legeredetibb, kritikusok által is elismert kooperatív játékért ebben a generációban, és hihetetlenül izgatottak vagyunk, hogy együtt dolgozhatunk velük a következő projektjükben, amely, úgy néz ki, hasonló hatással bír majd a multiplayer terén."

Phil Robb, a Turle Rock góréja hozzátette: "Ez a projekt az eddigi legambiciózusabb, amit valaha is megkíséreltünk, jól jött nekünk a THQ támogatása, segített nekünk meglátni a víziónkat. A first person shooter-élményt egy teljesen új szintre emeljük, és alig várjuk, hogy bemutathassuk a játékot az elkövetkezendő hónapokban.

A THQ közölte, hogy ez utóbbi nem az E3-at jelenti, vélhetőleg röviddel utána várható majd a leleplezés. Láttunk kölcsönös hátsónyalást, nagy ígéreteket, csak még a játékot nem, de azért bizakodunk!

6 komment - szólj hozzá!