Friss képeken a Pro Evolution Soccer 2012 is

Mintegy válaszként a délután napvilágot látott FIFA 12 képekre, a Konami sem akart lemaradni a hisztériában, újabb csokor screenshotot tett közzé az idei PES-ből. A kiadó szerint a nemrég bejelentett új mozdulatokat és animációkat prezentálják a pillanatképek, tény, hogy nagyon életszerű mindez.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#8
#6: és mezek is aktuálisak lesznek. Na biztos van még, de majd valaki más.
#7
#6: És tényleg kihagytam. Az összes csapat név, logók és játékos név eredeti lesz. :)
#6
Eddig Pes párti vagyok, de a fifa videóban az ütközések tetszenek. De ha ugyan olyan árkád marad a FIFA és a labda olyan, mint egy fizikátlan flipper golyó, na meg csapat taktika kevés a PEShez képest, akkor az ütközések mit sem fogna érni. A PES liszensz, meg a rajongói patchekkel úgy is megoldódik a FIFÁnál többszörösen. Mert A PES patchnél még az igazolások, játékosok statját, taktikát, HD grafikai tuning, új arcok, stadionok, labdák és a felállásokat is belekrakják. És biztos kihagytam valamit a patchből :)
#5
jó lessz,idén se tudok dönteni a PES és a FIFA között,mindkettőt veszem majd!
#3
Ez még viaszabb mint a FIFA,de egy-két kép alapján nem mondok semmit. :)
#2
"Jermain Defoe gólt lő Angilának" Mivel Jermain Defoe angol válogatott így a gólt Spanyolországnak lövi épp.. :P A harmadik képen pedig Sneijder elfejeli a labdát Rossi elől és nem akasztották össze a "bajúszukat".. No offense de kicsit oda lehetne figyelni azért.

Amúgy meg nekem még mindig viaszbabáknak tűnnek de reméljük játékélményben megint jól sikerül!
#1
Nagyon jól néz ki......az összes játékosnak más a testartása és még érzelmek is látszanak az arcokon!!! Várom már!!!