Mortal Kombat: Legacy - itt a nyolcadik epizód

Ahogy azt a készítők megígérték, a múltkori felvezető után a Mortal Kombat: Legacy legújabb, nyolcadik epizódjában Scorpion és Sub-Zero párbajának a befejezését is láthatjuk. Vagy éppen a kezdetét? Bónuszként álljon itt az új Mortal Kombat játék DLC-jének legújabb gameplay trailere is.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#12
Nekem tetszett ez a rész is. Skarlet is tetszik. Sokkal jobban mint a Deadly Alliance vagy a Deception, Armageddon "új" karakterei. Úristen még jó, hogy nem azokat erőltetik. Kobra, Su Hao, Bo Rai Cho, Dairou, Darius, Mavado, Asrah meg még sorolhatnám... gyűlöltem őket. Talán Kenshi, Li Mei, Frost meg Havik tetszett közülük összesen.
#10
hakydakillahModerátor
jajjjj, már megint ez a hányás fotó :-( NEM LEHETNE SRÁCOK KICSERÉLNI? Vagy gyűjtsünk petíciót? :-D
#9
#8: én is állandóan hangoztattam deh nem foglalkoznak vele :)
#8
Mostmár tényleg le lehetne cserélni a híreknél ezt a SZ@R képet! Miért nem lehet egy MK logo vagy bármi más...? Mert ez a szopós néger faszi képe eléggé kellemetlen... :)
#7
#6: Nem Sub-Zero alakul át XD. Quan Chi alakul át Sub Zerová. Sub-Zeronak nem sok köze van Scorpion klánja halálához. Sub-Zero ártatlan.

#4: Vedd meg!
#6
Én csak az első 4 SEGA-s játékot ismerem, de nem vágom miért változik át Sub-Zero azzá a sápadt arcú varázslóvá, ha előtte megölte Scorpiont. Nem jobb halottan vagy nevezni akarják? Valamint ez most a Kitanás világban vagy a mi világunkban vagy egy harmadik világban játszódott?
#5
ha a szemed kinyitásának olyan hangja van, mikor egy katana-t húznak ki a tokjából, akkor tudod hogy kemény vagy
#4
Nekem tetszik ez a mini sorozat.Nem nagy durr,nem a legjonn de,mégis bejön.
A game sajna nekem az ap25 miatt nem megy.... :(
#3
quan chi egyálltalán nem tetszik de főleg a mély hang hiányzik :(
#2
Szerintem nem volt annyira rossz ez a rész, viszont Scarlet eléggé fos karakter. Egyedül az X-ray-e tetszik...
#1
szar eléggé