E3 2011: Silent Hill - két bejelentés, egy késés

A Konami az éjszaka folyamán tartotta meg az E3 előtti konferenciáját, ahol idő előtt ellőtte az összes meglepetését a kiállításra. A Silent Hill kapcsán három érdekes infót kaptunk: érkezik egy HD-gyűjtemény, lesz NGP-s epizód, és késik egy keveset a Silent Hill: Downpour.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#5
#4: shattered memories története tökéletes volt, és félelmetes. hatalmas csavarokkal, és kis kiegészítőkkel, amiket a pszichológusnál lehetett csinálni :)
#4
shattered memoryes volt a 3 óta a legjobb rész, a home coming egyszerűen borzalmas volt... kivehetnék már a közelharcot a silent hill gamek-ből... nemjöttek még rá hogy rohadtul idegesítő és felesleges ?... a sm-ba nem volt egyetlenegy fegyver sem, se közelharc mégis 100x izgalmasabb félelmetesebb volt... a közelharcra koncentrálás kinyírja az egész silent hill lényegét, hogy parázz... remélem azért jó lesz, a tréler egész jónak tűnik.
#3
0 silent hill hangulat. tönkreteszik a játékot, és a film is borzalmas lesz. a shattered memories még tetszett, igen le a kalappal. de ez most micsoda ? adjanak neki új nevet és hajrá. jaaaa, hogy a silent hill név miatt veszik csak ? pff
#2
REMELJUK ISMET a regi fenyeben fog csillogni a silent hill
#1
Fail.