Alice: Madness Returns - képek és launch trailer

Minden kétséget kizáróan a Spicy Horse-nak sikerült megragadnia a tíz évvel ezelőtti első rész hangulatát, az akkori kislányból már fiatal nő cseperedett, persze Alice elmeállapota azóta se javult egy jottányit sem. A rémálomszerű hangulat a tetőfokán, élénk színekkel, gazdag játékmenettel karöltve.

Kínában is lehet jó játékot készíteni, s nem feltétlen MMO sül ki a dologból. American McGee szárnyai alatt a Spicy Horse a kifordított Grimm mesék után visszatért a designer első, azóta legnagyobb önálló sikeréhez, Alice-hoz. Mind a fegyverek tekintetében, mind pedig a lehengerlő pályatervezéssel hódít a Madness Returns. A hölgyike magát okolja, miután anyja tűzvészben lelete halálát.

Csodaország azóta is hívogatja, mígnem újfent magába szippantja: a játék komoly mentális próbatétel elé állít majd minket, és az se csüggedjen, akinek kimaradt az első rész, hiszen a Madness Returns doboza a 2001-es epizódot is magában foglalja. A június 16-án érkező új részhez megkaptuk a megjelenést beharangozó előzetest is!

5 komment - szólj hozzá!