Alice: Madness Returns - képek és launch trailer

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 3.
  • Videó
Link másolása
Minden kétséget kizáróan a Spicy Horse-nak sikerült megragadnia a tíz évvel ezelőtti első rész hangulatát, az akkori kislányból már fiatal nő cseperedett, persze Alice elmeállapota azóta se javult egy jottányit sem. A rémálomszerű hangulat a tetőfokán, élénk színekkel, gazdag játékmenettel karöltve.

Kínában is lehet jó játékot készíteni, s nem feltétlen MMO sül ki a dologból. American McGee szárnyai alatt a Spicy Horse a kifordított Grimm mesék után visszatért a designer első, azóta legnagyobb önálló sikeréhez, Alice-hoz. Mind a fegyverek tekintetében, mind pedig a lehengerlő pályatervezéssel hódít a Madness Returns. A hölgyike magát okolja, miután anyja tűzvészben lelete halálát.

Csodaország azóta is hívogatja, mígnem újfent magába szippantja: a játék komoly mentális próbatétel elé állít majd minket, és az se csüggedjen, akinek kimaradt az első rész, hiszen a Madness Returns doboza a 2001-es epizódot is magában foglalja. A június 16-án érkező új részhez megkaptuk a megjelenést beharangozó előzetest is!

5.
5.
Mortis
Nem tudom, hogy elégszer hangoztatom e, de imádom az ilyen témájú játékokat/könyveket/filmeket/akármit. Ha unalmas is lesz, ha bármi más gondja lenne, én akkor is játszani fogom, mert ez a hangulat lehengerlőnek tűnik.
4.
4.
attila 999
erdekes.lehet ez meg nagyon jo is.mondjuk beteg extrem jatekoknal a bayonetta viszi nalam a palmat.de ez is fincsinek nez ki
3.
3.
xICEMANx
Húúú de beteges horror lesz ebből :)) ejjjj de várom már!!! És már nem is kell sokat várni rá!...pazar lesz :D
2.
2.
Gorre
1.
1.
vuliem
Ez nagyon beteg. Kell!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...