inFamous 2 - raklapnyi látnivaló a megjelenés előtt

  • Írta: fojesz
  • 2011. június 5.
  • Videó
Link másolása
Jövő héten boltokba kerül az inFamous második része is, a Sony a Store leállása miatt kissé sietve volt kénytelen pótolni a beígért kipróbálható változatot, a letölthető anyag mellé pedig egy új trailert és egy csomó screenshotot is mellékelt. Meg kell hagyni: Cole-ban most is van kraft, rendesen.

Az inFamous 2 június 10-én jelenik meg kizárólag PlayStation 3-ra, addig a Sony egy csomó látnivalóval hergeli a rajongókat. A galériánkban 25 új screenshotot, itt alant pedig egy új trailert találtok - ha ezeket átnyálaztátok, irány a PlayStation Store, ahonnan letölthetitek a játék kipróbálható változatát, melyben néhány küldetés és mellékfeladat játszható végig. A trailert sanyi 80 küldte be, köszönjük!

22.
22.
armino8
Én is az 1-et először normal módba hero-n toltam végig aztán a trophy-k miatt még egyszer hardba infamous-on,igaz,hogy legtöbbször a sötét avagy a gonosz oldalon vannak jobb skillek....Véleményem szerint mind a kettőbe kötelező végigvinni.Am 8.án elvileg átvehető,vagyis ahol én előrendeltem 8.ra már benn lesz.:)
21.
21.
Tyebeca
#20: Én úgy tervezem, hogy egyszer végigtolom köcsög módjára és szerintem van annyira jó játék, hogy végigtoljam másodszorra is majd jófiúként. Szerintem kár lenne kihagyni bármelyiket is.
20.
20.
LtK
#17: Hát igen, csak f*sz bele, nekem nincs gyomrom köcsögnek lenni =S=D
19.
19.
R8020
#9: Mutass képet! :P
18.
18.
keiji maeda
#15: nem elég hogy drága de ráadásul még egy csomó gamet ők szereznek be a leglasabban :) deh ha kistopci-nak megfelel had vásároljon onnan mindenkinek szíve ügye meg pénztárcája ügye :D
17.
17.
Tyebeca
Én is már tolom ezerrel. Csak tegnap kezdtem de alig birtam letenni. Aki az első részt is szerette annak ettől szanaszét fog folyni a nyála :-D Én tüstént a sötét oldalra álltam. Ott az igazi skillek.
16.
16.
LtK
Az első annyira nem jön be, de ez elég tetszetős így trailer alapján. Látom itt már vannak értelmes skillek =) Csak az baj hogy mind2 oldalon vannak jók, köcsögnek meg nem jó lenni pedig inkább ott vannak a hatásosabb skillek =D
15.
15.
nasario
#12: Médi@ után a második legdrágább üzlet Mo-n :)
Szerintem felejtsd el örökre 756 ot :P
14.
14.
armino8
#10: Melyik mentést veszi?Mind2őt megcsináltam,van több mentésem is!:)
Kistopci ne oda menj ott drága!Multiformatba jobb áron van!
12.
12.
kistopci
Én meg várom a tesztet és ha jóra értékelik akkor már megyek is 576-ba megvenni!!!
10.
10.
Starkiller89
#9: ja és, ha megvan még a mentésetek az első részből, akkor érdemes majd az elején a "Continue from inFAMOUS 1 story" -ra nyomni, és nem újat kezdeni :) attól függ, hogy fejeztétek be, melyik oldalon :)
9.
9.
Starkiller89
#2: Naughty Dog segített a fejlesztésben a Sucker Punchnak, volt is az egyik hírben, azért hasonlít pár dolog ebben, ami ismerős lehet az Uncharted sorozatból :) Jobb mint az első része, grafika az hozza a szintet, sima Uncharted és a Uncharted 2 között van kb, nem akad mint az első része, effektek nagyon szépek, küldetések értelmesebbek, sok sok újítás van benne, 4 napja tolom a teljeset ( eredeti, nem cfw meg hasonlók ), és most tartok 29%-nál közel 8 óra után, hozzáteszem, mellékküldetéseket is csinálgatom, harmada megvan azoknak is, leírhatatlan :) PS3 társaimnak üzenem, hogy ne hagyjátok ki :) ez megéri, megéri annyira, mint egy Killzone vagy Uncharted :) van értelme még 1x végignyomni :) többet nem árulok el :)
8.
8.
Starkiller89
#7: Jaja, nem rossz :) még jó, hogy 1 hónapja váltottam PS3-ra :) x360-nál a Gears of War 3 ami hasonlóan ütős cím, ha kijön akkor majd veszek egy x360-at megint :)
7.
7.
giga321
Dúrván néz ki kár hogy nincs pc-re na nem baj.
6.
6.
Shadowkill
NE nézzétek meg az Infamous 2 videokat amig végig nem viszitek....
Csomó ember egyböl odairja a spoilereket amint megtudják....én még ,,csak" szerencsére annyit láttam meg hogy ki a The Beast....tovább nem olvastam
5.
5.
p3ti
Jó fajta , lehet beújítom a ps-re :)
2.
2.
NECROSMOKE
A demó istenkirályjó.grafra meg színre szinte(még azért messze áll)olyan mint az Uncharted
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...