E3 2011: Nintendo sajtókonferencia - LIVEBLOG

A Nintendo tartott utoljára sajtókonferenciát, és az biztos, hogy a Mario-fanok nem csalódtak ezúttal sem. A kiotói konzolgyártó bemutatta a Wii utódját, a rendkívül különleges kontrollert kapott Wii U-t, és láttunk új 3DS anyagokat is. Az eseményt élőben blogoltuk, hogy ne maradjon le senki.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#82
Az új nintendo konzol. Nintendo sziréna. Vííjuu víííjuuu. Nekem legalábbis ez jutott róla először az eszembe :D Amúgy meg nem egy tablet. A gép a Tv mellet volt látható. Eddig csak a kontrollert mutatták meg. A gép külsejét nem. Hardverileg pedig az Xbox 360 felett van dehát ennyi év után nem nehéz.
#81
egy sz@r kontroller ? ennyi ? ez a nagyon nintendo konzolgép ? nagyon jó...
#80
egy őszinte választ szeretnék: Mivel tud ez többet mint a PS Vita + PS3 kombo? Ott is van ilyen összefonodás, hogy az egyiken elkezded a másikon folytatod, meg a PS Vita Joyként is funkcionál. Csak a PS Vita még viheted magaddal, mig ha a Wii U kontrolerjét viszed akkor szart se érsz vele.
#79
csak én érzem magamat átbszva?
#78
Én még csak most kezdtem el nézni és persze egyből a Wii U-hoz tekertem. Nekem azért feltűnt néhány érdekes "hasonlóság" a konzol vezérlője és a PSVita között, ami azért érdekes, mert a tavai E3-on bemutatott NGP-s dolgok közül többet "átvett" a Nintendo. Pl.: A konzol mozgatásával történő célzás, a nagy konzollal (itt természetesen az alap konzollal) való kapcsolat -> azaz folytathatod az egyiken elkezdett játékot a másikon. Nekem ez elég furcsa volt. Még persze nem néztem végig, ezért nincs még végleges véleményem, de ezek után nem tudom van-e értelme végignézni a PS3+PSVita Wii-s változatát. :-(
#77
#74: A Nintendonak tökéletes! mit tudom én... 350 $-ért árulják és 80$-ból rakják össze... Kijön a ps4 és új xbox 350-350 $-ért és 300-ért rakják össze a masinát. Nem tudnak jelentősen árat csökkenteni, csak a nintendo fog majd tudni.
#76
#73: Vége.
#75
#73: Szerintem vége... Mindenki kiment a teremből
#74
Nintendo miért van mindig egy gen-el lemaradva. Ilyennek kellett volna lennie a WII-nek 2006-ban és akkor mondhatjuk hogy az Xbox360 és a PS3 méltó ellenfele. De ez a Wii U az uj xbox meg a ps4 ellen fog menni. Abba meg bele se merek gondolni, hogy azok mekkora erő demonstráciot fognak tartani ehhez képest.Mininum CGI grafika lesz.
#73
Most csak szünetet tartanak vagy a nintendo konferenciának vége?
#72
Nintendo 3 core 3,66 Ghz IBM CPU, AMD R700 ----> Wii u
GTA exkluzive title ----> LEgo city stories
Király Nintendo konferencia ----> ??????
Na mi kerül a képletbe, arányosan számolva...
#71
#61: Off: Apropó tablet... Megkockáztatom, hogy az ipad 2 produkál ilyen grafikai színvonalat.
#70
#67: Egyetértek. Annyi biztos, hogy grafikában ugyanazt a minőséget produkálja, mint egy xbox vagy egy ps, a kérdés az, hogy ezek az újítások, amit a kontroller nyújt, mennyire lesz kihasználva a játékfejlesztők által.
#69
Hjaj.Ez egy új konzol lesz nem tudom ,hogy figyeltétek-e a fejlesztőket de ők nem kontrollerről beszéltek hanem konzolról az meg ,hogy hogyan néz ki maga a konzol kit érdekel???És az alapján amit mutogattak játékokat bevette a THQ ,az EA és az Ubisoft is a szűk multiplatformba Eddig ez ezekből ált:X-box360, PS3, PCés most lesz egy WiiU is.Mellesleg ,hogy a retekbe vinné el a Metro játékot a mostani Wii.
#68
#63: Nem ez egy magasra rakott léc volt, amit fejjel vert le a Nintendo, nem lett volna rossz ha nem ilyen várakozások előzik meg, persze akkor a kutya se nézte volna, mert Nintendo tulajok 80%-a azt se tudja mi az az E3-om.
MS azért volt szar, mert minden ki volt szivárogtatva
#67
#61: Nem a tablet tudja ezt, hanem az új konzol küldi oda neki a jelet amit kidob a kijezlőre. Szerintem nem sok technika van a kontrollerben. De így jövőre nem tartom valószínűnek az új xbox és ps bejelentést mivel ez az új konzol még mindig nem veszélyes a ps3 és xbox360 eladásokra. Véleményem szerint.
#66
#61: te aztán odafigyelhettél rendesen, a konzol fogja streamelni a kontrollerre az anyagot. valszeg azért nem mutatták magát a masinát, mert még nem végleges.
#65
#63: De csak azért izgultunk, hogy milyen lesz az új konzol. De azt aláírom, hogy az MS konferenciájánál tényleg jobb volt. Sony-ét nem láttam, úgyhogy arról nem mondok semmit
#64
#61: Nem nevettetni akartalak, és nem csak egy tablet az egész cucc... Csak lejjebb olvastam, hogy valaki hasonlót írt, idézőjelbe kellett volna raknom valóbban. Nyugi vágtom techdeomók nélkül is, hogy hol tartunk ma =D
#63
#59: ez több izgalmat rejtett, mint a sony meg ms konferencia együttvéve.