E3 2011: Kinect Star Wars - részletek, videók

A tavalyi kedvcsinálóból még úgy tűnt, hogy a Kinect Star Wars egy kissé bugyuta, kezsüel railshooter lesz, ám mára kiderült, hogy ennél összeszedettebb címmel készülnek a LucasArts srácai. Az első részletek szerint a fénykardozás kifinomult keretek között zajlik, a mókába behozzák a hangvezérlést is.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#26
#25: az lemaradt, hogy a hollywood-i stúdióknak se nagyon hozza azt a robbanást bevételben
sorban buktak a 3D-s filmek
#25
#15: Ha lemegy az egy dolog, de maga a 3D egy nagy lufi lett. A cégek persze versenyeztek és mentek előre, csak éppen az egész 3D nem ér annyit.
Az egyetlen 3D-s film ami komoly volt az az Avatar. A többi az felejtős. A moziban is csökken a népszerűsége.
Én alapból nem akartam ilyenre beülni, de most már szerencsére az asszony is kerüli a szemüveges filmeket. Rondább a minőség és még drágább is a jegy.

Szép volt jó volt, de ennyi volt. Marad a szuperszép 2D a tévékben.
szerintem
#24
Eljött hát a nagy pillanat! SW kinectre! ÁÁÁ dejó =)
KÁR H AZ EGYETLEN MOZGÁSI LEHETŐSÉG A SUHANÁS (vagy mi a franc az) LESZ! XD
Eljött hát a nagy pillanat! Egy újabb SW amit elbaltáznak! Éljen Micropapa sz*rja, a Kicknet

Komolyra fordítva a szót, ki a franc akarja azt imitálni a TV előtt, hogy ő egy X-szárnyú? Csak mert csináljon róla egy vidit, had röhögjek rajta. Inkább csinálnának egy újabb Jedi Knight-ot PC-re =)
#23
#22: +1
#22
#21: mert a sok birka egy darab szart is megvenne, ha rá lenne írva, hogy star wars.
#21
Előre látom milyen lesz a játék. Pár pálya, amit random ki lehet választani, aztán mehet a vagdalkozás/versenyzés/repüléses lövöldözés. Miért az SW-univerzumot alázzák meg állandóan? Találjanak már ki valamit, amit eltudnak adni a sz*rjaikkal, könyörgöm!
#20
Uram isten ............................. no comment .
#19
VÉRGAGYI!!! :))
#18
Ez egy kalap...
#17
Aha...jöjjön inkább a Jedi Knight 4.
#16
Ja. Vitelezhető ki. Fantasztikus játék lesz ez :P :)
#15
#13: Ha lentebb megy az ára és jobban fog fogyni a 3DTV, akkor a sony-nak nagy előnye lesz azzal, hogy nekik már lesznek 3D-s játékai, míg a microsoft még csak most akarja elkezdeni. Ideje belehúzni, mert lehet később hátrányuk lesz belőle.
#14
Nem sok videót láttam erről a valamiről, de amit megnéztem eddig, azokban egyikben sem volt olyan jelenet, ahol a játékos megy/halad/fut/gyalogol. Csak olyan videókat láttam, ahol siklik, csúszik vagy nem is tudom pontosan minek nevezzem. Ez nem túl nagy kreativitásra vall a készítőktől. MOVE-val sokkal valósághűbben lehetett volna megoldani az irányítást, de hát a pénz beszél... ugyebár. Kíváncsian várom az éles bemutatót, de szerintem nem fogok újat látni az irányítás terén, de ne legyen igazam.
#13
eröltetik ezt a hadonászást, de minek?
kasszát ilyennel nem fognak robbantani

és akkor a 3D bukásásról már ne is beszéljünk. Próbálták eladni az egészet, csak éppen baromi drága technológiát ki kéne fizetni és az érte kapott élmény max az újdonság varázsával egyenlő pár napig.
#12
A játék tetszik, de az a 2 srác ott a videóban... mint két GYP-s...
#11
Érdekes lehet, de nem fogok a sor elején állni a játékboltban, hogy enyém lehessen az első példány. Majd ha pozitív visszajelzések lesznek a játékkal kapcsolatban, akkor talán. Eddig jónak tűnik, csak az irányítással lehetnek gondok.
#10
Törölt felhasználó
fanta LOL ! :)
#9
ez move-val talán még érne is valamit.
#8
Nem tudom ,hogy vagytok vele de nekem erről az Indiána Jones wii videójáték ugrott be,Ott is elrontották az irányítást.Szerintem nem mindig jó ötlet erőltetni a mozgás érzékelős cuccokat.
#7
Az a fő gondom ezzel, hogy trailer úgy állítja be a játékot, mintha VR térben játszódna. Mi szükség volt erre?
Mindezek után azt gondolhatom, hogy ha már a trailer is ekkora hazugságra épül, akkor nincsen semmi érték a játékban...