E3 2011: Két Halo-bejelentést is kapunk ma?

A Kotaku egy hatalmas listát állított össze a kora este kezdődő Microsoft konferencia alkalmából, szerintük a következő bemutatandó címek lesznek a legesélyesebbek arra, hogy megtiszteljék jelenlétükkel az egybegyűlteket. Ennek értelmében erősen sanszos egy Fable, a Dance Central 2 és egy új Alan Wake is.

Frissítés: Újabb szaftos pletykák érkeztek, nagyon úgy néz ki, hogy nem akármilyen konferenciának nézünk elébe. A Superannuation néhány érdekes domainregisztrációra bukkant, melyek között a kinectes címnek vélt Fable: The Journey és a casual szenzációnak tűnő Kinect Fun Labs is felbukkan.

A további érdekességeket az Xbox.com szolgáltatta, igaz, véletlenül: a konzol hivatalos honlapján többek között feltűnt az újra Master Chieffel erősítő Halo 4 és a már említett Halo HD remake is, illetve egy Ryse nevű kinectes projektet is láttunk, amelyben állítólag egy harcost alakíthatunk majd. 

Ezt írtuk korábban: Ne vegyük szentírásnak az alábbi felsorolást, annál is inkább, hiszen egy-egy bejelentést illetően a fejlesztők igyekeznek lepaktálni a nekik legtöbbet fizető kiadóval, így az áhított ,új jelenetről elképzelhető, hogy csak a riválisok showján mutatják be függetlenül attól, hogy az adott cím mondjuk Xbox 360-ra is megjelenik. A hírek szerint redmondiak elhozzák nekünk a Tomb Raider, a Skyrim, az XCOM és a Modern Warfare 3 legfrissebb látnivalóit, némi exkluzív tartalommal megspékelve.

Ami pedig a platform-exluzív címeket illeti, szinte biztos, hogy - miután a Lionhead is megerősítette részvételét - valószínűsíthető, hogy egy új Fable-leleplezéssel rukkol elő Molyneux csapata, de lesz itt még Kinect Sports Reason 2, és természetesen érkezik a Kinect Star Wars masszív bemutatója is. Korábban hírül adtuk, hogy az új Ghost Recon is fel lesz vértezve a mozgásérzékelős technológiával, esélyes, hogy a kinectes fícsört le fogják leplezni (vagy ezt majd a Ubi teszi meg utána). Az elmúlt hetekben hangos a sajtó az Alan Wake arcade-mellékágának szánt Night Spingstől is, mely a Kotaku értesülései szerint szintén Kinect-támogatással lesz megáldva.

A Halo-hoz kapcsolódó cím sok mindent takarhat, lehetséges, hogy egy teljesen új játék lesz Master Chief univerzumában, netán a már régóta esélyes Halo első részének HD-remake-jéről libben le a fátyol. Lutri az egész, majd kiderül!

Ami már eddig sem volt titok, hogy a Microsoft mindennél durvábban megnyomja a Gears of War 3-at és a Forza Motorsport 4-et - legyünk bármekkora Marcus Fenix- és autóverseny-fanok, bizonyára nem zsákbamacskát rejtenek a prezentációk.

Közvetítésünk ma délután 17 óra 30 perc után veszi kezdetét, le ne maradj róla!

22 komment - szólj hozzá!