E3 2011: Két Halo-bejelentést is kapunk ma?

A Kotaku egy hatalmas listát állított össze a kora este kezdődő Microsoft konferencia alkalmából, szerintük a következő bemutatandó címek lesznek a legesélyesebbek arra, hogy megtiszteljék jelenlétükkel az egybegyűlteket. Ennek értelmében erősen sanszos egy Fable, a Dance Central 2 és egy új Alan Wake is.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#22
LtK
#20: Pontosan. Számodra =) de melletted pár millió embernek sok extrát nyújtott ;D
#21
Amúgy a x360 anno sokan a Halo3 miatt vettek meg !
#20
Nem akarok senkinek a lelkébe gázolni,de lassan értetlenül állok a dolog előtt. Mármint én amikor kijött játszottam a Halo val és nemvolt rossz a dolog,de egyik folytatás sem volt annyira nagyszerű hogy ennyi elképesztő fanatikus és fanja legyen. Mármint számomra ez a nagy Halo izé...csak egy sztárolás. SZámomra semmi extrát nem nyújtott a többi piacon lévő névhez képest.
#19
Bármilyent Halo-t és PC-re. Vagy én is oda lököm, hogy "give me a weapon" és szétlövöm az univerzum összes xboxát. :D
#18
Nem 18:30 kor kezdődik a közvetítés?
#17
TOMB RAIDER :D:D:D
#16
Kerek-perec: Ebből a Tomb Raider, a Skyrim, meg a Fable érdekel igazán( lehetséges lenne itt is valami Kinect-es hülyeség?)
#15
Hab
#13: Azért a Dragon Age 2 még mindig jobb mint a Fable 3, ami már inkább a sims-re hajaz mint bármiféle RPG-re. Remélem ha lesz 4. rész, visszatérnek a gyökerekhez, és megint normális fejlődési rendszer lesz.
#14
Azért srácok ne szálljunk el. Anno mikor a Fable megjelent, nekem az volt mindenem, egészen addig amíg meg nem jelent a második része, ami egyszerűen maga volt a tökély, de érezni lehetett rajta, hogy komolyabb légtér került a játékba, mint az első részbe. Az első résznek olyan jó a történetvezetése, hogy az ember már-már képes elhinni, hogy egy tök jó mese részese, a 2. részre meg olyannyira tökélyre fejlesztettek mindent, hogy arra nem lehet semmi rosszat sem mondani, a 3. meg sajnos olyan lett amilyen. Amennyiben a Lionhead egy Fable 4 bejelentésre készül, remélem visszalépnek a 2. rész atmoszférájához, mert az volt számomra a minden :)
#13
Törölt felhasználó
Nem mondom, hogy a F3 akkora nagy ász lenne. Pláne, hogy a kettővel nem is játszottam, de azért aki annyira szidja, azt fél óra DA2-re kényszeríteném, aztán megtanulna értékelni :))) Szerintem ilyen egyszer játszható, kellemes unaloműzőnek pont elmegy ! :)))
#12
Szerintem a Fable 1 kiforratlan és sivár, a 2 nálam abszolút nyertes, a 3 említésre sem méltó.
#10
Fable 2 jöhetne PC-re, ne a 4en dolgozzanak már!! Alig jött ki a 3....(ami mellesleg bitang jó lett!)
#9
Fable 4? Köszi kihagyom...
Egyszerűen hihetetlen, hogy mennyi rókabőrt tudnak egy játékról lehúzni, és ahogy előttem is mondták egyre elkorcsosultabbak ezek az új részek :S
#8
Törölt felhasználó
#3: nem tudom, így esik "kézre" :)
#7
Amúgy ki hol nézi majd a közvetítést? IGN, GameSpot, GameTrailers... ?
#6
#5: Szerintem csak a 3. része lett nagyon gagyi,annyira leegyszerűsítettek benne mindent,hogy a játék elvesztett majdnem mindent ami miatt rpg-nek lehetett nevezni és ami miatt olyan sikeres volt.A második részből csak a lovagi páncélokat meg az íjakat hiányoltam,a többi szempontot tekintve viszont jóra sikeredett.
#4
ennél több exkluzív címet is készíthetnének
#3
#2: Direkt írtad kétszer is froza-nak?
Engem ezek közül mindegyik érdekel, főként a Fable és a Forza.