E3 2011: Activision line-up, CoD Elite béta dátum

Bobby Kotick csapata bejelentette végre, hogy milyen játékokat szeretne kiállítani a héten Los Angelesben, emellett megerősítették a Call of Duty Elite névre keresztelt közösségi rendszer mindenki számára kipróbálható változatának dátumát. Szinte csak folytatásokat kapunk, de ne legyen igazunk.

A Call of Duty Elite nyílt bétatesztje július 14-én kezdődik, s lehetővé teszi az érdeklődők számára, hogy betekintést nyerjenek a jövő CoD-játékaiban egytől-egyig megtalálható rendszerbe. Ha nem jön be, hát ez van, együtt kell élnük vele, még ha az előfizetés nélküli modellel számos extra térképről le is maradunk. A kis ízelítőt a Call of Duty: Black Ops mutijával tehetjük meg, szóval a bétára jelentkezés előtt nem árt, ha megvan az is.

Az Activision emellett bejelentette, hogy már több, mint egymillióan regisztráltak a bétára, mely mindenképpen szép szám, remélhetőleg a többség nem azért tette, mert szeretne idejében tisztában lenni a kényelmetlenségekkel.

Tény, hogy a CoD közössége már olyan nagyra duzzadt, hogy a kiadónak szüksége volt egy hatalmas, mindent és mindenkit összefoglaló keretrendszerre, közösségi élet támogatására, mellyel nem feltétlen a nyereségvágy jár együtt. Július közepén meglátjuk!

A kiadó megerősítette E3-as játékfelhozatalát is, mely ezekre a címekre koncentrál leginkább:

  • Modern Warfare 3
  • Call of Duty Elite
  • Prototype 2
  • Skylanders: Spyro's Adventure

A nyakunkat tennék rá, hogy kinn lesz a Spider-Man: Edge of Time, X-Men Destiny és a Transformers: Dark of the Moon is.

9 komment - szólj hozzá!