E3 2011: Készül a Fable: The Journey

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 7.
  • Hír
Link másolása
Ha a Lionhead fejese, Peter Molyneux megjelenik az MS konferenciáján, abból csak jó sülhet ki - az elmúlt évek tanulságából kiindulva legalábbis. Nem maradtunk idén sem új Fable-bejelentés nélkül, a The Journey viszont egy kimondottan Kinectre készülő mellékágnak ígérkezik.

A hősök kora lejárt, Albion vége eljött. Nincs már e mesevilágban olyan, aki győzedelmeskedne a végső rontás ellen - legábbis a vég kezdetén így állunk. Míg be nem jön a képbe egy önjelölt fickó, aki jól bánik a karddal és a mágiával. Bizony, a Fable: The Journey teljes egészében a Kinectre épül, a bemutatott demóban kézmozdulatainkkal alakíthatjuk a varázslatainkat, de ugyanígy püfölhetünk el az erdőben pár rosszfiút, vagy taníthatunk móresre pár önfejű koboldot.

Ha viszont egy kis lovaskocsikázásra vágyunk, akkor is jól járunk, csak a gyeplőt tartsuk szorosan! A megjelenési dátum egyelőre nem ismert még.

7.
7.
Bré
Szóval ez lenne, nagyon remélem hogy ez valami nagyon jól sikerült dolog lesz h érdemes legyen megvegyem miatta a kinectet számomra izgalmas az h én alkotom a varázslatokat de az hogy egész átékban céltalanul varázsolgasssak van hiteljek és lovaskocsizzak Albionban nem teljesen értem az egészet hogy mernek ilyet kitalálni számomra rettentő illúzió romboló.
6.
6.
elkorn
Ez borzasztó és még úgy jelentette be hogy itt még jobban tudsz azonosulni majd a világgal XD... ja miközbe annyit csinálsz hogy lovaskocsizol és hadonászva varázslatokat dobálsz.
4.
4.
Mortis
Akárhogy is nézem, nagyon gáz. Visszafejlődés a köbön s ezen a hadonászás sem segít...
3.
3.
caleb007
Na sikerült a nagyszerű Fable-ből House of Deadet csinálni. Molyneux "zsenialitása" manapság minta abban merülne ki, hogy egyszerűsíti a játékokat. Jövőre a Kinectes Pongot akarja feltalálni? Vagy innen hovatovább?
2.
2.
Vopesz
Tehát megállapíthatjuk, hogy a végletekig leegyszerűsített Fable 3-at is sikerült még jobban leegyszerűsíteni, és egy gagyi railshoterré alakítani, ahol még a célzás sem feltétlenül fontos. Nagyszerű. Hihetetlen ez a Molyneux, hogy még ezt is elő tudja adni úgy, hogy az ember elfogadja. De én már keresztül látok rajta, a Fable 2 óta figyelem, hogy milyen mesterien terel minden interjúban egy-egy fogós kérdésnél (pl itt a kedvencem most: Riporter: - tehát ez egy kötött útvonal, ez nem nyitott világ, ugye? Vetítővgép Molyneux: - de, de ez nyitott világ, már amennyire az utak nyitottak, utazhatsz ide-oda blablabla :)
1.
1.
Dezseee
Nyugodtan alszom már. A fable 1 miatt vettem xboxot,a fable 2 miatt vettem xbox 360at, a fable 3 miatt semmit nem kellett vennem:D Emiatt fogok venni Kinectet:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...