E3 2011: Készül a Fable: The Journey

Ha a Lionhead fejese, Peter Molyneux megjelenik az MS konferenciáján, abból csak jó sülhet ki - az elmúlt évek tanulságából kiindulva legalábbis. Nem maradtunk idén sem új Fable-bejelentés nélkül, a The Journey viszont egy kimondottan Kinectre készülő mellékágnak ígérkezik.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#7
Szóval ez lenne, nagyon remélem hogy ez valami nagyon jól sikerült dolog lesz h érdemes legyen megvegyem miatta a kinectet számomra izgalmas az h én alkotom a varázslatokat de az hogy egész átékban céltalanul varázsolgasssak van hiteljek és lovaskocsizzak Albionban nem teljesen értem az egészet hogy mernek ilyet kitalálni számomra rettentő illúzió romboló.
#6
Ez borzasztó és még úgy jelentette be hogy itt még jobban tudsz azonosulni majd a világgal XD... ja miközbe annyit csinálsz hogy lovaskocsizol és hadonászva varázslatokat dobálsz.
#5
Ez shit.
#4
Akárhogy is nézem, nagyon gáz. Visszafejlődés a köbön s ezen a hadonászás sem segít...
#3
Na sikerült a nagyszerű Fable-ből House of Deadet csinálni. Molyneux "zsenialitása" manapság minta abban merülne ki, hogy egyszerűsíti a játékokat. Jövőre a Kinectes Pongot akarja feltalálni? Vagy innen hovatovább?
#2
Tehát megállapíthatjuk, hogy a végletekig leegyszerűsített Fable 3-at is sikerült még jobban leegyszerűsíteni, és egy gagyi railshoterré alakítani, ahol még a célzás sem feltétlenül fontos. Nagyszerű. Hihetetlen ez a Molyneux, hogy még ezt is elő tudja adni úgy, hogy az ember elfogadja. De én már keresztül látok rajta, a Fable 2 óta figyelem, hogy milyen mesterien terel minden interjúban egy-egy fogós kérdésnél (pl itt a kedvencem most: Riporter: - tehát ez egy kötött útvonal, ez nem nyitott világ, ugye? Vetítővgép Molyneux: - de, de ez nyitott világ, már amennyire az utak nyitottak, utazhatsz ide-oda blablabla :)
#1
Nyugodtan alszom már. A fable 1 miatt vettem xboxot,a fable 2 miatt vettem xbox 360at, a fable 3 miatt semmit nem kellett vennem:D Emiatt fogok venni Kinectet:D