E3 2011: Gőzerővel tolja a Kinectet a Microsoft

Eddig főleg a nagyobb címek kapcsán tettünk említést a Kinectről; tudjuk ugye, hogy többek között a Mass Effect 3 és a Ghost Recon: Future Soldier is támogatni fogja a kamerát. Azonban a Microsoft sokkal több kinectes bejelentéssel készült az E3-ra - lássuk, melyek voltak azok!
  • Írta: fojesz

Kommentek

#14
#2: "..." egy nagyon jó írói eszköz.Az olvasó közönségre bízod a mondat illetve a gondolat befejezését. De amikor túlzásba viszik az idegesítő,értelmetlen és egyben olvashatatlan. Tanuld meg befejezni a mondatot, vagy csak egyszer nyomd meg a "." gombot.
#13
Hát nem tudom most kinect támogatás ME3-hoz és mit támogat azt hogy beszélhetek bele nagyon jó ezt megteheted egy olcsó mikrofonnal is.
Néhány helyen már azt rebesgetik hogy azért van megőrülve a M$ a kinecttel mert a fejlesztése meg a sok promó majdnem annyiba fájt mint ha egy új konzolt nyomtak volna ki a seggükön.
Ami annyit tesz hogy most mindenáron el kell adni a népnek ha belegebednek is.
Holott ha az ember közelebbről megnézi akkor igen is a kinect a császár új ruhája a M$-tól neked.Másra nem jó csak ökörködésre de ahhoz meg kicsit drága móka illetve csak ideig óráig szórakoztató.
A kinectbe túl sok pénzt öltek és elfelejtették menetközbe hogy ez csak a egy kieg az xboxhoz és nem fogja mindenki megvenni.
#12
szerintem jó irányba halad a Kinect és a Live
#11
Ez az Minecraft xbox-ra :D, a Fortesscraft elégé sz*r volt.
#10
a legnagyobb gondom, hogy a Microsoft konferancia tul. képpen átment Kinect konferanciába
#8
komolyan kirázott a hideg minecraft kinectre? :)
kíváncsi vagyok majd milyen lesz!!!!!!!
#7
#2: "h nekem vége a játék-világban eltőltött hosszú évek itt érnek nekem vége"
először is: vége...nekem vége????
másodszor: hosszú évek? :) mennyi? 2 év? :) mert a nyelvezetedből nagyon úgy tűnik hogy még az általános iskola padját koptatod
#6
#2: Honnan szöktél te? Az óvodából?
Ilyen összecsapott, bugyuta nyelvezetű hsz-t már rég láttam...

Az új dashboard nagyon jónak tűnik, végre kihasználja a Kinectet. A játékok közül a Kinect Star Wars nem volt valami meggyőző, az új Fable... hát határeset, talán jó lesz. Viszont ahol csak kiegészítőként használják a Kinectet (Mass Effect 3, Future Soldier) azok nagyon jónak tűnnek!
#5
#3: de fura vagy :D
#4
Ryse hol van?
#3
ez a sok táncolos ...ugrálos ....**cs rázós játék. ...Gusztustalan ....Tök ötletes az egész téll... és ennnyi ? ... erre futja ..miyamotoéknak is e :S ....mennyenek már ......mérges vok na :D
#2
ha támogat vmit az jó hisz ez vjában egy kiegészítő -nek kellene lennie sztem ...nem h erre alapozni egy címet ..hát az a fable az vmmi főőőrtelem :S ....me hüéskedésre jó a kinect és amove meg a wii -s sussogtatás ...de amikor tökre arra mennek rá h te már pedig csak a pl.. :kinectel mehestz akk én erre aztmondom h nekem vége a játék-világban eltőltött hosszú évek itt érnek nekem véget ....nekekm ezt nem veszi be a belem !!!!!!! ostobaság ...bulikba jó pl a kinect adventure jót röhögtem még saját magamon is :D:D ..de ááá ...ez a fable de retek :D ....de ha ötletesen használják mint kiegészítő akk oké ...ahm jó cucc a kinect a wiis izé ..a fagyi is ..de a játékok amik jönnek ....borzalom ...Wii -n pl egy két jó game azt helló ! :S ..nem normális na ...marioba is amikor repkedni kell érzékelővel én azthittem kettéfejelem azt a távirányító formájú objektumot .. :S .. ötletes stb...de nem használják ...meg erölködésnek érzem ... Leakarják nyomni a torkunkon ...de ha nem kell ? ....3 d is erőltetik de ara még azt mondom h oké ...meg van film ami kihasználja nem csak ki van írva h még drágább legyen a kukoricás film :S ...:D ...nahh de nem akarok károgni .,...de nekem nem teszik az irány ..amit most egy idelye látok ..casual ....weeeee..
#1
ideje is volt már szerintem