E3 2011: Friss látnivalókon a Silent Hill: Downpour

  • Írta: InGen
  • 2011. június 8.
  • Képek
Link másolása
Teljes pompájában térhet vissza a Silent Hill-sorozat a nagykonzolokra, ha minden sikerül, amit a fejlesztők szeretnének beletenni a Downpourba. A frissiben beesett screenshot-áradat csak azt látszik megerősíteni, hogy a hangulattal és a látvánnyal biztos nem lesznek problémák.

Főhősünk, Murphy Pendleton valószínűleg nem a világ legszerencsésebb embere. Lecsukták, és éppen egy rabszállítóval helyezik éppen át, amikor elkapja egy csúnya rémálom, majd mire felébred, körülötte már csak az egykori kisbusz romjai találhatóak meg.


Pendleton tehát nem gondolkozik sokat: megszökik, s szerencsétlenségére az útja egyenesen Silent Hillbe vezet, így a börtön helyett valami sokkal rosszabb vár rá. Arról már korábban is írtunk, hogy a Downpourban javarészt szabadon mászkálhatunk, s deríthetjük fel Silent Hill azon részeit, ahol korábban még nem jártunk, s teljesíthetünk mellékküldetéseket is akár.


Mindezt az Unreal Engine 3 segítségével jelenítik meg a fejlesztők, így a sorozatra jellemző nappal-éjszaka váltakozás és a játékvilág komoly látvánnyal jelenik meg. Mindez mikor? Nos, ha hihetünk a fejlesztőknek, akkor idén októberben, Xbox 360-ra és Playstation 3-ra.

8.
8.
Slik
a horror játékok királya... látni :) mondjuk a pali nem érti mit kell csinálni mind1
7.
7.
BloodyDeath
Várom ezt is. Nem néz ki rosszul, igaz ez a fajta stilus nem az én világom, de azért megveszem, oszt majd csak csak belejövök :-)
6.
6.
thelegendary
Á-Á.....
Már szóltak sajnos, hogy nem október hanem " valamikor tél" magasságában jelenik meg....
November- február... doingggg.... :P
5.
5.
daenath
Remelem PC-re is jon mint a tobbi resz :) Ez fincsinek tunik :D
4.
4.
arhatati
Nekem igazság szerint az első és a harmadik rész volt, ami a legjobban tetszett. A kettő sem volt rossz. A hangulatot az összes rész hozta, szerintem ebben is borítékolható lesz:))) Nem rossz!:)
3.
3.
attila 999
vegre egy igazi jo silent hill...remelem
1.
1.
Hubert Cumberdale
Bezzeg ennél 2 perc alatt le tudjátok cserélni a képet, de a mortal legacy-s cumizós fazont meg aláírás gyűjtéssel se! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...