E3 2011: Friss látnivalókon a Silent Hill: Downpour

Teljes pompájában térhet vissza a Silent Hill-sorozat a nagykonzolokra, ha minden sikerül, amit a fejlesztők szeretnének beletenni a Downpourba. A frissiben beesett screenshot-áradat csak azt látszik megerősíteni, hogy a hangulattal és a látvánnyal biztos nem lesznek problémák.

Főhősünk, Murphy Pendleton valószínűleg nem a világ legszerencsésebb embere. Lecsukták, és éppen egy rabszállítóval helyezik éppen át, amikor elkapja egy csúnya rémálom, majd mire felébred, körülötte már csak az egykori kisbusz romjai találhatóak meg.


Pendleton tehát nem gondolkozik sokat: megszökik, s szerencsétlenségére az útja egyenesen Silent Hillbe vezet, így a börtön helyett valami sokkal rosszabb vár rá. Arról már korábban is írtunk, hogy a Downpourban javarészt szabadon mászkálhatunk, s deríthetjük fel Silent Hill azon részeit, ahol korábban még nem jártunk, s teljesíthetünk mellékküldetéseket is akár.


Mindezt az Unreal Engine 3 segítségével jelenítik meg a fejlesztők, így a sorozatra jellemző nappal-éjszaka váltakozás és a játékvilág komoly látvánnyal jelenik meg. Mindez mikor? Nos, ha hihetünk a fejlesztőknek, akkor idén októberben, Xbox 360-ra és Playstation 3-ra.

8 komment - szólj hozzá!