E3 2011: Szülinapi Zelda-meglepetések

Tavaly a Super Mario ünnepelte, idén pedig a The Legend of Zelda tartja meg a huszonötödik születésnapját. Ha lehet, a Nintendo még több meglepetéssel kedvesedik a sorozat rajongóinak, több régi-új címet is bejelentett, emellett különféle extrákat is ígér a következő hónapokra.

Huszonöt éves a Zelda, boldog születésnapot! A Nintendo a tegnapi sajtókonferenciáján árulta el, hogy milyen érdekességekkel készül a jeles alkalom apropójából, az ajándéközön pedig máris elkezdődött: a Nintendo 3DS tulajdonosoknak nincs más dolguk, mint belépni a frissen elrajtolt eShopba, ahonnan letölthetik a GameBoy Colorra bemutatkozott  The Legend of Zelda: Links Awakening című epizódot.

Érdemes vetni egy pillantást a fenti videóra is: a techdemó azt prezentálja, hogyan nézne ki a Zelda az újonnan bejelentett Wii U-n. A japánok által csak Zelda HD Experience-nek becézett interaktív bemutató HD felbontásban, effektek tömkelege mellett mutatja be Linket, amint összecsap egy randa pókkal. Reméljük, lesz is belőle valami.

0 komment - szólj hozzá!