E3 2011: Látnivalókon a Metal Gear Solid HD

  • Írta: fojesz
  • 2011. június 8.
  • Videó
Link másolása
Bár új Metal Gear Soliddal még nem nagyon akar Kojima előrukkolni, a régi címeit előszeretettel eleveníti fel. A Nintendo 3DS-es Metal Gear Solid: Snake Eater mellett novemberben érkezik a Metal Gear Solid HD Collection, amely felturbózott grafikával és funkciókkal várja a játékosokat.

A Metal Gear Solid HD Collectiont a Konami E3 előtti konferenciáján jelentették be: a cím egyetlen csomagban fogja tartalmazni a Metal Gear Solid második és harmadik, illetve Peace Walker című részének felújított változatát. Érdekesség, hogy a csomag nemcsak PlayStation 3-ra, hanem Xbox 360-ra is meg fog jelenni - az ígéretek szerint HD grafikát, trófeákat és achievementeket is kapni fogunk többek között.

A Metal Gear Solid: Peace Walker felújított változatáról már érkezett egy nem éppen jó minőségű felvétel, a videón felváltva látható az xboxos és a PS3-as változat. A játék grafikája érezhetően javult, persze csodákat nem kell várni tőle: épp elég kihívást jelent a PSP felbontását HD-re feltornászni. Kaptunk összehasonlító képeket is, ezeken már a PS2-es játékok is látszanak - egy részüket helyben, a többit screenshotot a galériánkban találjátok.

A Metal Gear Solid HD Collection (a Zone of the Enders csomaggal egyetemben) egyébként digitális úton is beszerezhető lesz a PSN-en és a Live-on keresztül, míg a dobozos verziók esetében egy Blu-Ray lemezre, illetve két darab duplarétegű DVD-re kell számítani. A gyűjtemény novemberben kerül a boltok polcaira.

14.
14.
Kravmaga
annak azért nem annyira örülök,hogy elvették a psp két utolsó nagy ágyúját:MGS meg GoW.jó értem hogy sok ps3-as tulaj örül neki,de akkor is:(:(:(
13.
13.
kharami
Jó ronda! A játék élmény meg már más tészta!
12.
12.
Folti90
#11: Persze csak hát fájt a szívem mikor megláttam, és az mgs részeket is így képzeltem el!! :(
11.
11.
hakydakillah
8. különbséget kell tenni szerintem Remake és HD között.

Remake darab például az új Mortal Kombat. HD-s munkáknál meg csak javítanak a textúrákon - általában, pl. GOW HD
8.
8.
Folti90
#7: Félre értés ne essék, egy NAGYBETÜS MGS BUZI vagyok, de ha megnézitek a Halo remakes képekt (ami nem tartotik a kedvend játékaim közé), nem kis különbség van. Így azt érzem, hogy lehúzos lesz mert nem nagyon foglalkoznak vele. Ott van külöbség itt meg........de ezt sztem ti is láthatjátok!
7.
7.
Slik
#5: vigyázz mert még megölnek Kojima hű követői pl. MathiasPRO :D
6.
6.
daenath
#4: Bezony arra, egy HD remake-et igazan megerdemelne.
5.
5.
Folti90
Hát a Halo remakje jobban néz ki, ezen is dolgozhatnának, mert ez így nem sok!!!
4.
4.
NECROSMOKE
#3: Jól tudod, mert van, de ő szerintem HD kiadásban értette.
3.
3.
fojesz
#2: MGS1 ha jól tudom van PSN-re.
2.
2.
daenath
Es az elso MGS (anno meg PSX-en nyuztam)? Azt miert nem? Kar :( annak jobban orultem volna.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...