E3 2011: Vitára multival érkezik a Silent Hill

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 9.
  • Hír
Link másolása
A Konami néhány nappal ezelőtt bejelentette a Sony legfrissebb handheldjére a Silent Hill: Books of Memories-t. Korábban már úton-útfélen feltűnt a pletyka, miszerint a népszerű horrorsorozat végre többjátékos üzemmódot is kaphat, ám a jelek szerint elsőként PS Vitán tudunk majd majd multizni.

Habár legtöbben a legfrissebb nagygépes epizód, a Downpour kapcsán emlegették az esetleges mutliplayer bevezetését a sorozatba, az IGN szerint erre elsőként a PlayStation Vitára érkező Silent Hill: Book of Memories szolgál majd.

Még egyelőre semmilyen részletet nem volt hajlandó közölni a japán vállalat, de minden bizonnyal érdekes lesz látni, hogy a Konami miként képzeli el az online játékot. Kooperatív módnak mindenképpen örülnénk, de ne szaladjunk ennyire előre.

6.
6.
Mortis
:OOOO Menjenek már a...Mi lesz a következő? Életszimulátorrá alakul a Heroes sorozat?( szélsőséges példa, tudom)
Szánalom és nevetségesség keveréke ez az egész.
5.
5.
shatterhand
ez a VITA olyan hülye név, hogy előre látom a sok "vitára is jön, viátra is érkezik" hülyén hangzó címet
4.
4.
arhatati
3.
3.
thelegendary
Akira Yamaoka zenéivel, anélkül meg se veszem ... :P
2.
2.
arhatati
Az első és a három az ami a legjobb, főleg, hogy történetileg is összefügg:)) Érdekes, nem tudom így elképzelni a multit ebben a játékban, kíváncsi leszek:))
1.
1.
daenath
Erdekes lesz multiban, de hogy mostanaban csak mindig a 2ik resztol kezdik a HD collectiont :( Az elso SH-bol miert nem lehet HD remake-et csinalni? Komolyan mondom mintha szegyelnek hogy regi ;) pedig szerintem az osszes kozul az a legjobb.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...