E3 2011: iOS-en is erősít az Electronic Arts

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 9.
  • Hír
Link másolása
Nem nagy meglepetésre az EA további szeletet kíván kihasítani az Apple almatortájából, s ez annyit tesz, hogy a legbejáratottabb címeit elhozza iPhone-ra és iPadre a közeljövőben. A nagy bejelentésehez egy videómontázs is társul, ebből tudni, hogy lesz iOS-ra Battlefield 3 és Madden NFL 12 is!

Az EA bejelentette, hogy iOS-ra is meg fog jelenni a DICE méltán sikervárományos háborús FPS-e, a Battlefield 3, de hasonló sors vár a Madden NFL 12-re, a Need for Speed: The Run-ra és a FIFA 12-re is. A mobilplatformra helyzett hangsúly vélhetőleg jópár Apple-fannak nagy előnyére válik, kérdés, hogy a közösségi funkciók vajon ezeken az eszközökön is debütálnak-e majd?

9.
9.
FNorberto
#3: Egy pár dologba belekötnék. Hiába van már 2 magos processzor néhány telefonban, nincs olyan alkalmazás ami ki is használná az erejüket, ellenben magának az Android-nak magas a hardverkövetelménye, viszont optimalizálni meg nem szokták nagyon. Ellenben az iOS a legoptimalizáltabb operációs rendszer az okostelefonokon és tableteken. Egy iPhone 4 sebesség tekintetében simán felveszi a versenyt az általad is említett, dupla-magos X2-vel és S2-vel.
Hiába van több Android-os telefon, az App Store-ban sokkal nagyobb a forgalom mint a Market-en. Játékfejlesztés szempontjából így vonzóbb az iOS.
Ja, és az hogy a megapixelekkel dobálózol, csak aláássa a hiteled és megkérdőjelezhetővé teszi a hozzáértésed.
U.I: a minőség megállapítása nem éppen szubjektív dolog. Célzok itt a apple billentyűzetes megjegyzésedre.
8.
8.
aludttej
Szerintem elég egyszerű: az ios egyértelműen jobb, viszont mégsem annyival, mint amennyivel többe kerülnek az i cuccok. A cikkhez meg annyit hogy az előző bf sem volt valami nagy durranás iphone-ra, de majd meglátjuk.
1.
1.
RECh
Aha, és ki használ iOS-t? Android-hoz képest nem sokan..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...