E3 2011: iOS-en is erősít az Electronic Arts

Nem nagy meglepetésre az EA további szeletet kíván kihasítani az Apple almatortájából, s ez annyit tesz, hogy a legbejáratottabb címeit elhozza iPhone-ra és iPadre a közeljövőben. A nagy bejelentésehez egy videómontázs is társul, ebből tudni, hogy lesz iOS-ra Battlefield 3 és Madden NFL 12 is!
  • Írta: zoenn

Kommentek

#9
#3: Egy pár dologba belekötnék. Hiába van már 2 magos processzor néhány telefonban, nincs olyan alkalmazás ami ki is használná az erejüket, ellenben magának az Android-nak magas a hardverkövetelménye, viszont optimalizálni meg nem szokták nagyon. Ellenben az iOS a legoptimalizáltabb operációs rendszer az okostelefonokon és tableteken. Egy iPhone 4 sebesség tekintetében simán felveszi a versenyt az általad is említett, dupla-magos X2-vel és S2-vel.
Hiába van több Android-os telefon, az App Store-ban sokkal nagyobb a forgalom mint a Market-en. Játékfejlesztés szempontjából így vonzóbb az iOS.
Ja, és az hogy a megapixelekkel dobálózol, csak aláássa a hiteled és megkérdőjelezhetővé teszi a hozzáértésed.
U.I: a minőség megállapítása nem éppen szubjektív dolog. Célzok itt a apple billentyűzetes megjegyzésedre.
#8
Szerintem elég egyszerű: az ios egyértelműen jobb, viszont mégsem annyival, mint amennyivel többe kerülnek az i cuccok. A cikkhez meg annyit hogy az előző bf sem volt valami nagy durranás iphone-ra, de majd meglátjuk.
#7
#6: Nem csak az szaggatott másrészt Java-ban nem fognak olyan teljesítményű programot írni mint C-ben szóval ez egy rész az OS hibája. Az hogy az Apple drágán adja a dolgait az ő dolga, de ahhoz képest hogy milyen minőségű (alumínium, üveg) és design termék nem is olyan drága.
#5
#3: Android annyira “erős" hogy a 800MHZ-s processzoron nem fut az Angri Birds...
#1
Aha, és ki használ iOS-t? Android-hoz képest nem sokan..