E3 2011: Nem sínjáték lesz a Fable: The Journey

Ezt maga Peter Molyneux, a Lionhead Studios alapítója jelentette ki azokra a vádakra reagálva, melyek a Fable új részét érték a bejelentés pillanatától kezdve. Nem kell tehát egyfajta kinectes House of the Deadre vagy Virtual Copra gondolni. Igenis lesz beleszólásunk a navigációba. Pont.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#12
Peter-Peter-Peter... Mikor hagyod abba a hazudozast? Mi lenne ha vissza vonulnal? A Populus 3 (PC verzio kizarolag, a PS1 ugy gagyi ahogy van) ota remek jatekot nem igazan csinaltal (A Black and White es Fable sorozat ok, de nem remek) pedig mindkettorol mint messiasrol beszeltel. A Fable 3 mennyire tamogatja a Kinectet? Nem nagyon! Project Milo el fog keszulni? Ja hogy nem, persze, hogy nem, mivel megigerted. Nem sinen lesz, csak a program fogja eldonteni 100%ban hogy merre mehetsz. Vigyazz a ketto nem ugyanaz...
#11
#10: osztom
1. jó volt
2. at annyira vártam, hogy ész nélkül megvettem fun volt, szódával elment.
3. játszottam vele de szörnyű volt, annak ellenére, hogy 2 estém vette igénybe csak a végére így is szörnyen untam.
#10
Törölt felhasználó
én csak arról tudok nyilatkozni hogy eddig mi történt a fable-ben:
1. tökjó volt
2. casual stilus be, még épphogy elmegy
3. már nem is játszottam vele. szóval akkor most mire számitsak ezek után?
én nem hiszek neki, ideje lenne ha egy kicsit tényleg odatennék magukat, mert ez szánalmas igy elcseszni egy jól induló játékot.
#9
Pedo :)) Ez is jó meglátás, nekem csak az jött le eddig, hogy forró, mint a napalm. Bár továbbra is kétkedve fogadom a szavait, hiszen már bizonyította, hogy elő tud adni bármit úgy, hogy jól hangozzon, mindenesetre várom a további prezentációkat, győzőn meg!
#8
Amúgy senkinek sem jutott eszébe hogy ez valószínűleg egy standalone cucc és nem a fő Fable-höz tartozik?
#7
Most hirtelen miért lett pedo? WTF?! -.-

Viszont nem kéne erőltetnie az ilyen dolgokat mint a kinect, inkább térne vissza a Fable 1 alapjaihoz...
#6
Molyneux mester mennyit lódított már, jesszusom...Ha azt mondaná, hogy a hering vízi állat, az ő szájából azt sem hinném el. :)
#5
hátha már úgy látom a jobb fajta játékok áttérnek kinect-re így venni kell majd egyet :S
bár amíg testépítős játék nem jelenik meg rá addig nem veszem xD
#4
Molyneux hazudik! Mindig is hazudott ez a kis pedo genya... A lovat sem hiszem hogy nagyon befolyásolni tudod mozgás közben. Most azt hazudja hogy nem sínjáték lesz, a megjelenésnél majd arra hivatkozik hogy nem volt elég idejük olyanra elkészíteni a gammát ahogyan a hazug ember elképzelte...
#3
Az okés, hogy a lovat lehet iránytani, de a jelenlegi videók, interjúk alapján, amikor gyalog megyünk akkor viszont sínen fogunk közlekedni, ezt lehetett látni az E3-mas bemutatón is, úgyhogy igen ez a sorozat megcsúfolása lesz.
#2
Dehogy hiszünk, ez a faszi folyamatosan kamuzik, és úgy néz ki, mint egy pedofil
#1
Azért remélem ezután nem csak kinectes Fable-ök fognak megjelenni :S