Szeptemberben jön a 3DS-es Star Fox

A Nintendo megerősítette a Star Fox 64 3DS-es feldolgozásának megjelenési dátumát - legalábbis Amerikában, de simán benne van a pakliban, hogy nekünk sem kell többet várnunk az N64-es klasszikus felújított változatára. A játék szeptemberben jön, természetesen több extrát is kínál majd.

A Nintendo megerősítette, hogy az idei E3-on bemutatott 3DS-es játékfelhozatal képviselői közül a Star Fox 64 3D jelenik majd meg először: Amerikában szeptember 11-én várható a cím premiere, remélhetőleg ehhez igazítják majd az európai debütöt is. A Nintendo a többieket - a Super Mario 3D-t, a Mario Kart 3D-t és a Kid Icarust - is az év végére ígéri, míg a Luigi's Mansion 2 csak jövőre kerülhet boltokba.

A Star Fox 64 3D a klasszikus N64-es játék feldolgozása lesz, amiről még a tavalyi E3 alkalmával beszélt először a Nintendo. A játék felturbózott grafikával, 3D-s megjelenítéssel, opcionális mozgásérzékeléssel és multiplayer lehetőségekkel várja a játékosokat: érdekesség, hogy ez utóbbiban élőben láthatjuk az ellenfeleink arcképét is, amint azt a videó is remekül prezentálja.

A Nintendo 3DS-re egyébként több játék feldolgozása is napvilágot látott már, legközelebb a The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D bemutatkozására számíthatunk.

9 komment - szólj hozzá!