2012 nyarán érkezhet a Wii U?

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 14.
  • Pletyka
Link másolása
Mint ismeretes, a játékkiadók főnökei sokkal közelebb ülnek a tűzhöz, melyről az egyszeri játékújságíró csak álmodozhat. Sokan olyan információk birtokában vannak egy-egy hardver érkeztét illetően, melyek csak messzi földről híres szószátyárkodásuknak köszönhetően kerülnek felszínre.

A Sega marketingfelelőse, Alan Pritchard elmondása alapján nagy eséllyel a érkezhet az E3-on bejelentett Nintendo új konzolja jövő tavasszal vagy nyáron, nem pedig a konzolok általános debütjeként aprosztrofált novemberben. Az információ még a múlt heti expón szivárgott ki a GameSpot jóvoltából, mikor azt kérdezték a Sega munkatársától, hogy a Sonic Generations mikor jelenik meg erre a platformra. 



Mivel a Sonic Generations megjelenése novemberben esedékes, míg a Wii U 2012 tavaszán vagy nyarán kerül boltokba, így szinte összeegyeztethetetlen a portok megjelenése. Ha a Sonic meghódítja a Wii U-t, akkor azt az alapoktól kell újra felépíteni. Sokkal inkább esélyesebb, ha egy különálló epizódot hoznának el a Nintendo új üdvöskéjére, mivel hat vagy nyolc hónappal a PC-s, Xbox 360-as és PS3-as debüt után kijönni a Generationsszel  valószínűleg nem a legjobb stratégia.

 

 

Annyi biztos, hogy a Nintendo új konzolja 2012-ben jelenik meg, hogy erre nyáron vagy ősszel kerül-e sor, az még kérdéses. A Sega szerint melegen süt majd a nap aznap.

Néhány nagyfelbontású képet is sikerült zsákmányolnunk a Wii U-ról a várakozás csillapítására.

7.
7.
#5: Te meg le vagy maradva, ideje hogy vegyél valami újat a NES-ed mellé :)
5.
5.
Ooorky
Még több mint egy év van a megjelenésig, egyenlőre ennyi van véglegesítve a cuccból, a reklámkampány a végleges cuccal csak jövő tavasszal fog kezdődni valszeg.
Szal te nem egy casual gamer vagy, hanem egy troll.

Más:
Így utólag Wii Too név jobb lett volna, ezt a Wii U-t sehogy se tudom megszokni, bár biztos lesz egy a NES mellett :)
4.
4.
bocs kézikontroller helyett kézikonzolt akartam írni 5. sorban...
3.
3.
Oké, tegyük fel casual gamer vagyok, nem nagyon játszottam még. Erre egyfolytában mutogatják ezt a bumszli kontrollert ami egy iPad-re hasonlít. Se magát a konzolt nem nagyon látni, se azt, hogy más kontrollerrel is megy, pl a régivel, se azt nem mutogatják nagyon hogy HD képet ad az új tévémen, mi a franc ez???
Kb azt lehet hinni hogy ez egy kézikontroller, amitől azt gondolnám, hogy kell a fenének egy újabb gameboy, HD minőséget ad az xbox azzal a kinect izével...
de most nem???
2.
2.
strike19
Nekem tetszik.Ha idén megjelenne biztos vennék..
1.
1.
K2 The Highest
Hát nem tudom...Ahogy így elnézem...Marhára hidegen hagy:S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...